dammma 20.11.11, 00:40 ciepłe, rodzinne, MAGICZNE....- dla 5 i 9,5 latków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betaphos Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 02:27 Ja polecam tę merlin.pl/Goscie-na-Boze-Narodzenie_Sven-Nordqvist/browse/product/1,575053.html oprócz tego, że optymistyczna, to jeszcze pięknie ilustrowana Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 08:05 Też mamy i uwielbiamy "Gości na Boże Narodzenie", "Ekspres polarny" też czytamy co roku. Dla 5 latka jeszcze może być "Franklin i prezent świąteczny". W tym roku na mikołajki kupiłam Koszmarny karolek i prześwietne święta, ale pewnie "ciepłe" nie będzie oraz dla młodszych opowiadania na 24 dni grudnia " A w wigilię przyjdzie niedźwiedź" i "Padington i świąteczna niespodzianka", dostaną je 6 grudnia, więc jeszcze nie wiemy czy są godne polecenia. Może być jeszcze "opowieść wigilijna". Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 09:03 Piękne opowiadania Polskich pisarzy Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: jakie polecacie książeczkii świąteczne? 20.11.11, 12:46 A znacie Cecylia Knedelek i Boże Narodzenie- z okładki mi się spodobała -ha ha. Wczoraj tak przeklądałam Merlina, bo moja córcia, jak zbliża się okres świąteczny, to najchętniej oglądałaby same filmy i czytała bajki tylko świąteczne. W sumie sporo tego na rynku, ale jak w tym gąszczu książek wybrać właśnie coś ciekawego. Na Gości... też zwróciłam uwagę, te opowiadania też mnie zainteresowały. Sprawdzę zaraz pozostałe.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 13:15 Jedna z najpiękniejszych i najbardziej magicznych książek o świętach to dla naszej rodziny "Kiedy Święty Mikołaj spadł z nieba" Cornelii Funke. I dla 5 i dla 9 latka Odpowiedz Link Zgłoś
inx123 do pia 20.11.11, 17:28 Jedna z najpiękniejszych i najbardziej magicznych książek o świętach to dla nas > zej rodziny "Kiedy Święty Mikołaj spadł z nieba" Cornelii Funke możesz mi napisać czy ta książka jest ilustrowana? Odpowiedz Link Zgłoś
paulara Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 13:35 Ja kupiłam dla swoich dzieci te książeczki, polecam: www.inbook.pl/product/show/64988/ksiazka-kiedy-swiety-mikolaj-spadl-z-nieba-cornelia-funke-ksiazki-literatura-dla-dzieci-i-mlodziezy-literatura-dla-dzieci www.inbook.pl/product/show/57421/ksiazka-kolysanki-i-lulanki-cd-natalia-safran-jacek-i-mikolaj-jaroszyk-ksiazki-literatura-dla-dzieci-i-mlodziezy-literatura-dla-dzieci www.inbook.pl/product/show/384948/ksiazka-magiczne-baletki-swieta-w-krainie-czarow-cd-darcey-bussell-ksiazki-literatura-dla-dzieci-i-mlodziezy-literatura-dla-dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Tu jest taniej 20.11.11, 13:49 www.nk.com.pl/kiedy-swiety-mikolaj-spadl-z-nieba/666/ksiazka.html czasem zdarzają się im egzemplarze nieznacznie uszkodzone za 10 zł, ale teraz już ludzie wszystko wykupili. Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Tu jest taniej 20.11.11, 17:41 A macie może jakiś kod zniżkowy do NK? Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 tu dobry wątek na ten temat 20.11.11, 14:50 forum.gazeta.pl/forum/w,16375,130426841,130426841,Czy_juz_o_nich_myslicie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt a ja znalazlam 20.11.11, 20:40 ja znalazlam dzisiaj ta ksiazkę: www.olesiejuk.pl/zobacz/single/swiateczne-opowiadania-krzysztof-m-wisniewski-tlum-1.html w ofercie Media Markt za... 16,90 pln - cena super jak na ksiazkę 416 stron opowiadan Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 21:03 Boze Narodzenie Tupcia Chrupcia Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 21.11.11, 12:55 aleksandra1977 napisała: > Boze Narodzenie Tupcia Chrupcia Tupcio jest dla młodszych dzieci a nakład tej książki już niestety dawno się wyczerpał Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: jakie polecacie książeczki świąteczne? 20.11.11, 22:22 Opowieść Wigilijna Boże Narodzenie w BULLERBYN Odpowiedz Link Zgłoś