Dodaj do ulubionych

Gdańsk Akpol -15%odzież

23.11.11, 14:43
Witam, w Akpolu jest -15% na odziez i obuwie, kupiłam dziś kurtkę i spodnie w dosć przystępnej cenie, 209 zamiast 245, Gluck, na allegro bardzo wysoka cena. Sam kombinezon super jakość, jestem zadowolona wink
Obserwuj wątek
    • mamakarolinki2010 Re: Gdańsk Akpol 16.12.11, 11:58
      Serdecznie polecam deserki PLUM dostępne w AKPOLU – są wspaniałe dzieci je kochają – a są zdrowe i organiczne polecam.
      • kinas3 Re: Gdańsk Akpol 16.12.11, 12:53
        Jakoś mi tu reklamą pachnie...
        • listopadowka2008bis Re: Gdańsk Akpol 16.12.11, 14:03
          o matko ;0 mi tez polecialo reklama przez duze R wink
          w akpolu trzeba umiec kupowac ,a w tym gdanskim - przebic sie przez natlok rzeczy wink niemniej jednak kolezace udalo sie tam nabyc kombinezon next dla niemowala w cenie ok 60 pln wink cud smile
          Ten gdynski jest lepiej urzadzony i zdecydowanie ma lepszy wybor ubranek. Ceny tez nierzadko sie roznia miedzy tymi dwoma sklepami na korzysc gdynskiego! Np czapka w gdyni 15, taka sama w gdansku 24 pln.
          • aniulekq Gdynia Akpol 16.12.11, 15:55
            Potwiedzam. Do tego w Gdyni -20% na zabawki.
            • monikag_live Re: Gdynia Akpol 16.12.11, 17:19
              W Gdańsku tez -20% na zabawki, wczoraj byłam wink niby duży wybór ale jakoś mało ... Nie byłam nigdy w Gdyni w Akpolu, w Gdańsku na górze i na dole, gdzie jest ciasno, ale nie jest zle, ceny różne, jak sie trafi, wiadomo. Ogólnie rzadko tam zajeżdżam bo nie ma często gdzie zaparkować.
              wink
              • listopadowka2008bis Re: Gdynia Akpol 16.12.11, 21:31
                no tak wink parkowanie zarowno w tym gdanskim,jak i gdynskim to nie lada problem.
    • nataliam2 Re: Gdańsk Akpol -15%odzież 17.12.11, 13:40
      Jak dla mnie ceny mają zbyt wysokie, jeździłam tam gdy dzieciaki były małe i jesli nadal mają ceny jak mieli to mnie nie zachęca nawet taka promocja, tym bardziej, że rodzice mają sklep i zawsze rzeczy dla nas kupowałam na rachunek dla rodziców więc niby powinno być jeszcze taniej ale i tak znalazłam sklepy gdzie można było kupić za mniej bez faktury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka