janka39 29.11.11, 23:54 Dziewczyny, nada sie toto dla roczniaka? Jakiej wielkości jest ta kula? A moze lepiej pchacz FP? (ech, wypadły nam jeszcze prezenty do kupienia...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_kryszcz Re: hulakula vtech 30.11.11, 07:17 ja miałam hula kule kupilam n urodzinki pierwsze synkowi. Bylismy kiedys w smyku i nam sie spodobała ale mojemu synkowi niestety nie bardzo. Sprzedałam ją niedawno w sumie prawie że nówkę bo jego to nie interesowało że to chodzi ,nawet te gadanie tej kuli go nie kręciło. Więc u nas to byl niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: hulakula vtech 30.11.11, 08:02 ja kupilam chrzesniaczce, jak miala 5-6 miesiecy i tak do roczku bardzo ja interesowala. ale roczniakowi to juz chyba nie ma sensu. Malutka ladnie za nia raczkowala, gaworzyla do niej i smiala sie na glos. potem interesowalo ja chodzenie. wiec dla roczniaka, to juz chyba pchacz bym brala. Odpowiedz Link Zgłoś
justok1 Re: hulakula vtech 30.11.11, 08:12 ja też kupiłam 5miesięczniakowi i był zachwycony, mama miała chwilę dla siebie. Roczniak jest już na to za duży Odpowiedz Link Zgłoś