Dodaj do ulubionych

Learning laptop

18.11.14, 16:38
Moj syn na 4te urodziny kilka lat temu dostal taki laptop:
www.amazon.co.uk/Vtech-Disney-Pixar-Cars-Lightning/dp/B004J6KVXM/ref=sr_1_cc_2?s=aps&ie=UTF8&qid=1416324809&sr=1-2-catcorr&keywords=cars+learning+laptop
Bardzo mu sie podobal.
Teraz moja prawie 4latka tez marzy o swoim laptopie. Marzy o nim! Ma byc rozowy :) Wiec mysle, ze moze Mikolaj jej to przyniesie?
Na razie wypatrzylam taki:
www.amazon.co.uk/VTech-Disney-Princess-Fantasy-Notebook/dp/B004WINU80/ref=cm_cr_pr_sims_t
Ale nie zrobilam jeszcze porzadnego wywiadu i nie wiem, czy sa jakies lepsze?
Moze cos wiecie na ten temat? Max £40
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Learning laptop 18.11.14, 17:16
      Kup jej rozowy tablet 7-calowy. Cena £34. Pamiec 16GB. Ram 512MB, wiec nie ma szalu, ale mozna zrobic rozeznanie online w kwestii tych tabletow. Sporo osob zadowolonych. Chcialam kolezance zaproponowac na Gwiazdke dla 9-letniej corki, ale kolezanka nie zainteresowana.
      Moim zdaniem 4-latka moze spokojnie miec tablet. Mnie sie osobiscie te tablety zabawowe nie podobaja. Moj syn mial jeden zabawowy laptop FP i jeszcze dalo sie go zniesc, bo ekran byl podswietalny i w miare wyrazny.
      • mrs.t Re: Learning laptop 19.11.14, 08:26
        ja przeklinam te zabaw owe laptopy/tablety (mają laptopa)
        Jak tablet smily play dostali w zeszłego święta (ok, przejęłam zanim rozpakowaniu porządnie i nigdy im nie dałam

Jak czytam ze jest możliwość 7 calowego tablet za 30gp to bym bez wahania w to szla-
        choć to nie jest dokladna odpowiedź na twoje pytanie :/
      • marninor Re: Learning laptop 19.11.14, 09:48
        A jaki to tablet? Mozesz wstawic link prosze.
        • plain-vanilla Re: Learning laptop 19.11.14, 10:26
          Wysle na priva, jak wlaczysz przyjmowanie wiadomosci od nieznajomych.
          • marninor Re: Learning laptop 19.11.14, 10:31
            Ja na mailu gazetowym nie mam nic zablokowane...
            • plain-vanilla Re: Learning laptop 19.11.14, 10:37
              Masz zablokowane w ustawieniach forum. Chcialam wyslac wiadomosc na priva a nie na maila. Klikam wiec w twoj login i robie wyslij wiadomosc, po czym wyskakuje info, ze nie przyjmujesz wiadomosci od nieznajomych. Maila to mi sie nie chce pisac.
              Wrzuc sobie na Amazonie haslo JYJ 7 i wyskocza tablety. Amazon je sprzedaje jako fulfilled by Amazon, wiec wieksza gwarancja, ze jak cos bedzie nie tak, to za darmo mozna odeslac i zwracaja pieniadze bez problemu. Od producenta/importera nie ryzykowalabym zakupu.
              • marninor Re: Learning laptop 19.11.14, 10:45
                Hahaha nawet nie wiedzialam ;) dzieki! Poszukam
    • yskyerka Re: Learning laptop 19.11.14, 01:03
      A nie lepszy normalny laptop, używany? Będzie miał większy ekran i więcej możliwości, bo wgrasz to, co zechcesz. W razie potrzeby nawet film z internetu puścisz. Czterolatka jest już na tyle dużym dzieckiem, że szybko załapie obsługę podstawowych funkcji. Jak nie znajdziesz różowego, to może chociaż różowy futerał?

Na przykład coś takiego: tnij.org/msi_wind
      • panixx Re: Learning laptop 19.11.14, 14:04
        Dzieki, ale mi chodzi po prostu o zabawke, nie chce kupowac jej laptopa czy iPada.
        • skierka27 Re: Learning laptop 25.11.14, 20:22
          Ja mogę polecić Leapfrog'a. Kupiłam swoim córkom na urodziny (6 lat i 4,5). Ja wybrałam na amazonie najnowszy model, ale swojego czasu był model Leappad Ultra w cenie 55f. Może to nie 40, ale warte swojej ceny. No i są różowe ;) Co jakiś czas im kupię do tego książkę lub grę edukacyjną i na prawdę je to ciągle bawi. A aplikacji na nie jest bardzo dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka