Dodaj do ulubionych

empik kod prosze , moze sie komus przyda:)

02.12.11, 07:18
zzdd66
Obserwuj wątek
    • 28sylwia Re: empik kod prosze , moze sie komus przyda:) 02.12.11, 08:20
      u mnie ten kod nie działa sad
      • racuch76 Re: empik kod prosze , moze sie komus przyda:) 02.12.11, 08:24
        bo trzeba kupic za co najmniej 100zł.
    • s_mag_s warunki skorzystania z kodu 02.12.11, 08:40
      będzie ważny do niedzieli 04.12.2011 do godz 23:59 lub wyczerpania zapasów i uprawnia do 15% zniżki przy zakupach produktów z dostępnością 24h z kategorii: książka, muzyka, film, zabawki, obcojęzyczne przy zakupach powyżej 100zł. Kod nie dotyczy kategorii: elektronika, multimedia, perfumy oraz ebooki.

Jak podajecie jakiś kod, to podawajcie warunki, można niepotrzebnego zamieszania uniknąć.
      • stokrootka1 Skąd macie ten kod? 02.12.11, 09:24
        Robię w empiku zakupy, jestem zarejestrowana, a nie otrzymuję od nich nigdy żadnych kodów. Czy dostajecie go na pocztę?
        Zakupy w empiku mam już zrobione, ale o jakichkolwiek kodach rabatowych dowiaduję się najczęściej na forum. Trzeba do nich zgłosić chęć otrzymywania rabatów czy jak to z tym jest?
      • agus8 Re: warunki skorzystania z kodu 02.12.11, 10:45
        oj przepraszam, moja wina nie doczytalamsad, poprzedni działał do wszystkiego,
        dostalam ten kod mailem

s_mag_s napisała:

> będzie ważny do niedzieli 04.12.2011 do godz 23:59 lub wyczerpania zapas
        > ów i uprawnia do 15% zniżki przy zakupach produktów z dostępnością 24
        > h
        z kategorii: książka, muzyka, film, zabawki, obcojęzyczne przy zakupach p
        > owyżej 100zł. Kod nie dotyczy kategorii: elektronika, multimedia, perfumy oraz
        > ebooki.
        >
        > Jak podajecie jakiś kod, to podawajcie warunki, można niepotrzebnego zamiesz
        > ania uniknąć.

• 28sylwia Re: warunki skorzystania z kodu 02.12.11, 21:24
          dzięki za informację smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka