28sylwia Re: empik kod prosze , moze sie komus przyda:) 02.12.11, 08:20 u mnie ten kod nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
racuch76 Re: empik kod prosze , moze sie komus przyda:) 02.12.11, 08:24 bo trzeba kupic za co najmniej 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
s_mag_s warunki skorzystania z kodu 02.12.11, 08:40 będzie ważny do niedzieli 04.12.2011 do godz 23:59 lub wyczerpania zapasów i uprawnia do 15% zniżki przy zakupach produktów z dostępnością 24h z kategorii: książka, muzyka, film, zabawki, obcojęzyczne przy zakupach powyżej 100zł. Kod nie dotyczy kategorii: elektronika, multimedia, perfumy oraz ebooki. Jak podajecie jakiś kod, to podawajcie warunki, można niepotrzebnego zamieszania uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Skąd macie ten kod? 02.12.11, 09:24 Robię w empiku zakupy, jestem zarejestrowana, a nie otrzymuję od nich nigdy żadnych kodów. Czy dostajecie go na pocztę? Zakupy w empiku mam już zrobione, ale o jakichkolwiek kodach rabatowych dowiaduję się najczęściej na forum. Trzeba do nich zgłosić chęć otrzymywania rabatów czy jak to z tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: warunki skorzystania z kodu 02.12.11, 10:45 oj przepraszam, moja wina nie doczytalam, poprzedni działał do wszystkiego, dostalam ten kod mailem s_mag_s napisała: > będzie ważny do niedzieli 04.12.2011 do godz 23:59 lub wyczerpania zapas > ów i uprawnia do 15% zniżki przy zakupach produktów z dostępnością 24 > h z kategorii: książka, muzyka, film, zabawki, obcojęzyczne przy zakupach p > owyżej 100zł. Kod nie dotyczy kategorii: elektronika, multimedia, perfumy oraz > ebooki. > > Jak podajecie jakiś kod, to podawajcie warunki, można niepotrzebnego zamiesz > ania uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś