Dodaj do ulubionych

playmobil 4217 z tarczą i mieczem

05.12.11, 10:50
jak duża jest ta tarcza i miecz? piszą że duża, z boku pudełka są wymiary, jednak nikt na aukcjach ich nie podaje sad

co myślicie czy to nadaje się dla 9 latka? wiem że dzisiejsze dzieci są inne wink ale mam problem, bo młodszy chce ten zestaw, a jak starszy zobaczy to będzie wojna i wydaje mi się że też by się jeszcze pobawił... co radzicie, kupić dwa?
Obserwuj wątek
    • monix123 Re: playmobil 4217 z tarczą i mieczem 05.12.11, 10:57
      Gabarytowo jest spory, ale mam go w pudełku, nie mogę rozpakować bo to prezent dla chrześniaka.
      Pisze, ze od 5-12 lat, ale pewnie zależy od dziecka czy się w ogóle bawią tego typu rzeczami.
      Może dokup coś serii rycerskiej i będą sie bawili razem?? Nie wiem jakąś przenośną fortecę/tylko nie wiem czy jest rycerska/. Chba, ze chodzi tylko o ten miecz???
      Albo kup mu zamek wink Tylko on droooogi jest. Ale moja 8 letnia fanka playmobilowa marzy o tym zamkuwink
    • leila78 Re: playmobil 4217 z tarczą i mieczem 05.12.11, 12:19
      mam. mogę Ci potem tarczę zmierzyć bo miecz gdzieś zaginął już jakiś czas temu. imo dla 9-latka to chyba za małe będzie. tarcza plastikowa, miecz z takiej jakiejś jakby pianki twardej. ja kupiłam dla 4-latka (115) i dla niego jest akurat. gdybym miała określać wiek to na jakieś 6 lat bo mój to jeszcze nie ogarnia tej drobnicy z częściami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka