Dodaj do ulubionych

który domek wybrać

12.12.11, 22:56
W zasadzie bawić się będą dwie dziewczynki smile
1. mniejszy z HK
allegro.pl/eichhorn-drewniany-domek-willa-hello-kitty-3137-i1974770124.html
2.większy, a na pewno wyższy o 25 cm
allegro.pl/eichhorn-mega-domek-drewniany-willa-wyposazeniem-i1974631826.html
Wiem, że starsza ucieszy się z HK, bo tam więcej różu, ale jest mniejszy i jakoś tak skłaniam się ku nr 2, ale sama nie wiem. Wyboru muszę dokonać do jutra.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: który domek wybrać 13.12.11, 00:27
      Ten pierwszy ma dziurawy dach uncertain
      A poważnie to ja nie powinnam oglądać takich domków, lepiej nie wiedzieć co mnie omija (przynajmniej na razie) wink
    • asiula1306 Re: który domek wybrać 13.12.11, 01:22
      zdecydowanie drugi smile
      • ivaz Re: który domek wybrać 13.12.11, 06:52
        Ja też się nad nimi zastanawiałam, jednak wybrałam inny, allegro.pl/chad-valley-domek-drewniany-dla-lalek-meble-akceso-i1913213105.html myslę ze ten ma wygodniejszy dostęp do pomieszczeń no i ma ściany jest przez to bardziej ustawny. Poza tym daje możliwośći rozbudowania czasami na all można kupić do niego jeszcze jedno pięterko piwnice i garaż, do kompletu można kupić jeszcze 3 kamieniczki połączone ze sobą tj cukiernię kwiaciarnie i piekarnię. Jeżeli chodzi o jakość jest OK
    • mama_amelii Re: który domek wybrać 13.12.11, 07:54
      Zdecydowaniew drugi.Bardziej neutralny i ładnieszy.Moja córka była fanką Hello kitty około 1,5 roku,ale teraz ma ją w nosie i nie chce nic z Hello Kitty,więc domek mógłby w tej chwili popaść w niełaskębig_grin
      • rybka.8 Re: który domek wybrać 13.12.11, 08:15
        Jak dla mnie zdecydowanie drugi,wizualnie ładniejszy,wyższy,wygląda na taki porządniejszy niż pierwszy...ale wiem też co znaczy domek z hello kitty dla fanki wink, bo moja 3,5 latka bez chwili zastanowienia wykrzyczała ,że z hello kitty jest śliczniejszy smile
        • laleczkamajeczka Re: który domek wybrać 13.12.11, 08:36
          drugi, możesz do niego dokupić małe naklejki z hello kitty jak się dziewczynkom znudzi to je zdejmiesz
          • ursgmo Re: który domek wybrać 13.12.11, 08:48
            mi się podoba drugi
            ten pierwszy jest taki mało domkowy wink bardziej jak konstrukcja z patyków
            • vanilyasky Re: który domek wybrać 13.12.11, 16:48
              Zdecydowanie drugi domek jest lepszy smile Jest stabilniejszy, mocniejsza konstrykcja i ogólnie wzbudza lepsze uczucia.
    • sofia_a Re: który domek wybrać 13.12.11, 16:51
      Moim zdaniem ten drugi - jakoś tak bardziej mi się podoba architektonicznie, moja córa 9-letnia też opowiedziała się za tym drugim, chociaż bardzo lubi Hello Kitty.
      • sylki Re: który domek wybrać 13.12.11, 17:27
        Zamówiłam drugi big_grin a dla równowagi z HK domek z klocków wink
        Mam nadzieję, że się nie pozabijają.

Te laleczki mi się nie podobają, więc mam nadzieję, że figurki Silvanian będą pasować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka