Dodaj do ulubionych

Beyblade dla 4,5 latka

14.12.11, 15:35
Do końca nawet nie rozumiem jak to działa, ale na opisie widzę, że to 8+ więc powiedziałam synkowi, że Mikołaj nie może wrzucić takiej zabawki do jego paczki, ale on i tak codziennie o tym mówi.

Jednak koleżanka przekonywała mnie, że to jest bezpieczne. Zatem dlaczego jest od 8 lat?

I czy wystarczy kupić jakiś tani zestaw by był zadowolony (jeśli kupię), bo prezenty mam juz pokupowane?

I w końcu czy to jest zwiazne z jakąs japońską bajką czy mi się tylko wydaje?
Obserwuj wątek
    • 79werka Re: Beyblade dla 4,5 latka 14.12.11, 15:51
      o myśłałam , że tylko ja mam taki problem . Ale mój ma 7,5 lat i wie , że moje tłumaczenie jest trochę naciągane. Powiedziałam ,że nie dostanie. ale kupiłam mu najmniejszą i najtańszą wersję na ALLEGRo ( ok. 30 zł ) . I nie jest to dla niego niebezpieczna zabawka , ale szkoda mi po prostu pieniezy na taki chłam ( ogladałam tez w sklepie i naprawdę jest to zabawa max. na 2 dni) . Mogę Ci powiedziec, że z małych częsci są tam 2 i najmniejsza ma średnicę 1,5 cm , więc raczej trudne do połknięcia. Tylko nie wiem czy nadaje siędo użycia w domu , bo ten dysk to chyba można wyrzucić tez w powietrze. Ale może wypowie się jeszcze jakas mama dziecka , które zabawkę już posiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka