Dodaj do ulubionych

Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie?

29.12.11, 16:06
Gdzie kupię dodatkowe klucze,oprócz allegro.Chciałabym też wiedzieć,czy np na karcie z dodatkowymi ciuchami,jest ich kilka,czy tylko te 2 ze zdjęcia??smileNo bo za 2 ciuchy 15zł nie zapłacęsmile
Obserwuj wątek
    • ib_k Re: Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie? 29.12.11, 17:14
      widziałam coś takiego w empiku
      • blackglass Re: Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie? 30.12.11, 10:06
        mama_amelii a mogę zadać kilka pytań dotyczących gry- kupiłam córce i utknęliśmy u lekarza i ...dziecko rzuciło grę w kąt.
        Potrzebuje pomocy sad
        • mama_amelii Re: Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie? 30.12.11, 12:50
          Dostaliście na pewno książeczkę i tam jest wszystko opisane.
          Wchodzisz do lekarza,podchodzisz do niego i wciskasz A,on wtedy pyta cię,czy potrzebujesz lekarstwa,ciągle wciskasz A i później wchodzisz w duży przycisk ok i tam pojawiają się Twoje energie(stan nauki,jedzenia,zdrowia itp)strzałeczkami przechodzisz w prawo do produktów,a tam powinno byc lekarstwo,które musisz zarzyć(zaznaczasz na zielono i wciskasz A,ono znika,a Ty jesteś zdrowa)
          To tak na chłopski rozum,córka nie umie czytać i sama do tego doszła.Ma 5 lat i bez książeczki,do wielu rzeczy doszła sama.Teraz chce nowe ciuchy,bo jak wchodzisz do szafy w swoim pokoju tomożesz się przebrać.
          • lilka0408 Re: Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie? 30.12.11, 13:15
            Przepraszam, że nie na temat, ale mam pytanie na jak długo wystarczają Wam baterie w tej grze?
            • mama_amelii Re: Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie? 30.12.11, 13:23
              Od Wigilii nie zmieniałam,więc jeszcze nie wiem(córka gra codziennie).Kupiliśmy takie lepsze za 19,90(Energizer),bo pani powiedziała,że do tej gry trzeba.

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia,
              nie obleka tego faktu w słowa.
            • grabasik Re: Klucze do konsoli My life-gdzie stacjonarnie? 30.12.11, 20:07
              nam pierwsze baterie wystarczyły na 1,5 dnia - też Energizer. Myślałam, że gra się psuje bo konsola się wyłaczała. Może drugie baterie wytrzymają nieco dłużej...
              • stokrootka1 do grabasik 30.12.11, 22:20
                A baterie już zmieniliście? Bo u nas konsolka też się wyłączała (też po ok 1,5 dnia). Można było ją na moment uruchomić po chwili odpoczynku. Aż w końcu całkowicie padła. Myśleliśmy, że to kwestia baterii. Dziś je wymieniliśmy, a konsola milczysad Nie mam pojęcia, co się mogło stać. Kupiłam dla obu córek. Druga działa bez zarzutu od Wigilii. Najgorsze, że gapa ze mnie, bo przesiałam gdzieś paragon. W tej sytuacji nawet nie będę mogła zareklamowaćsad
                • grabasik Re: do grabasik 01.01.12, 20:44
                  Tak wymieniliśmy baterie i póki co działa bez zarzutu, choć pierwszy szał zabawy minął sad Z Twojego opisu wynika, że chyba trafiliście na gorszy model. Może jeszcze gdzieś znajdziesz paragon?
          • blackglass mama_amelii 30.12.11, 16:18
            mama_amelii napisała:

> Dostaliście na pewno książeczkę i tam jest wszystko opisane.
            > Wchodzisz do lekarza,podchodzisz do niego i wciskasz A,on wtedy pyta cię,czy po
            > trzebujesz lekarstwa,ciągle wciskasz A i później wchodzisz w duży przycisk ok i
            > tam pojawiają się Twoje energie(stan nauki,jedzenia,zdrowia itp)strzałeczkami
            > przechodzisz w prawo do produktów,a tam powinno byc lekarstwo,które musisz zarz
            > yć(zaznaczasz na zielono i wciskasz A,ono znika,a Ty jesteś zdrowa)
            > To tak na chłopski rozum,córka nie umie czytać i sama do tego doszła.Ma 5 lat i
            > bez książeczki,do wielu rzeczy doszła sama.Teraz chce nowe ciuchy,bo jak wchod
            > zisz do szafy w swoim pokoju tomożesz się przebrać.

Bardzo Ci dziękuje- ja kupiłam na allegro- po nagielsku.
            Wchodzimy do przychodni, podchodzimy do lekarza, klikamy, tak jest wybór co kupić. Kupuje lekarstwo klikając a. Potem wchodzę w to serduszko (w menu) przechodzę przez energie i szukam tego lekarstwa i go nie ma sad Pierwszy raz było i kliknęłam ale za 2 minuty znowu mnie wywaliło u lekarza sad I tak siedzimy tam od ponad 2 tyg .
            Kochana aja chętnie odkupie ksero książeczki- zapłacę - mogłabyś udostępnić.

Od 2 tyg szukam odpowiedzi na to pytanie, pisze i nic nie znalazłam a córka zła wink
            • stokrootka1 do blackglass 30.12.11, 16:47
              Spróbujcie zajrzeć na tę stronę, może znajdziecie pomocsmile

www.mylifeclub.pl/pl/
              • grabasik Re: do blackglass 30.12.11, 20:04
                Odpisałam Ci odpowiedź jak zażyć lekarstwo w poprzednim wątku o konsoli - szkoda, że nie śledzisz sad
                • blackglass Re: do blackglass 31.12.11, 00:23
                  grabasik napisała:

> Odpisałam Ci odpowiedź jak zażyć lekarstwo w poprzednim wątku o konsoli - szkod
                  > a, że nie śledzisz sad

grabasik strasznie Cie przepraszam, czasem mam problem ze znalezieniem wątku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka