minimalny4 30.12.11, 00:41 Kupiłam na Grouponie torebkę Batycki. Realizacja za pomocą zamówienia telefonicznego. Niestety telefonu od dnia zakupu nikt nie odbiera. Zastanawiam się co robić? Moze ktoś ma też ten problem i znalazł jakies rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janka39 Re: Torebka Batycki na Grouponie problem z realiz 30.12.11, 01:12 Ja nie z groupona, ale tez mam cos do zalatwienia w tej firmie. Dzwonilam i wczoraj i dzis, bez skutku. Czyzby urlop? Zamierzam probowac po Nowym Roku, ale jak oni sprzedali z tysiac torebek, to czarno to widze Odpowiedz Link Zgłoś
minimalny4 Re: Torebka Batycki na Grouponie problem z realiz 03.01.12, 00:02 Dzisiaj też próbowałam kilka razy. Niestety bez skutku. Rozumiem problem z dodzwonieniem, gdy telefon jest zajęty, ale tam nikt nie odbiera telefonu. Kurcze napisałm już do grouponu. Niech zaradzą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magklo Re: Torebka Batycki na Grouponie problem z realiz 03.01.12, 10:10 Ja się dodzwoniłam do sklepu firmowego w Warszawie, tam zaproponowano mi odbiór osobisty i torebkę mam już od 3 tygodni w domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś