aloen
09.01.12, 17:05
Wiem, że takich tematów jest mnóstwo, nawet do jednego z ostatnich się dopisałam, ale chyba nikt nie zauważył, więc zakładam nowy temat.
Młody ma 1,5 roku, jest dość wysoki, bo ma jakieś 88cm wzrostu. Koło marca chciałabym sprawić mu rowerek biegowy, no i się tak zastanawiam, jeśli Puky to który? LRM nie będzie za mały? Ten Strider mi się podoba, szczególnie, że regulacja jest już od 28cm, a można dokupić sztycę i przedłużyć nawet do 48cm, czyli starczyłby na bardzo długo, co w przypadku Puky LRM tego powiedzieć nie można. Więc może ten Puky LR 1L (nie mierzyłam nóżki, ale 35cm to na pewno nie ma jeszcze,więc chyba odpada). A może kettler? Ale szczerze mówiąc to rama w tym kettlerze podobna jest do tego z decathlonu, a o decathlonowym ostatnio myślałam, ale ta rama chyba mnie zniechęca. Puky ma fajny podnóżek, Strider nisko ramę. Wiadomo, że trzeba przymierzyć dziecko (ciekawe tylko gdzie te rowerki znaleźć w sprzedaży, szczególnie Strider), ale tak patrząc na wzrost dziecka, który byście radziły/li? Czy ktoś jeszcze zakupił Strider'a?