pade 06.06.04, 09:42 Witam Po raz kolejny pytam Was drogie mamy, czy któraś z Was widziała w H@M buciki dla dziewczynki, rożowe lub białe, rozm 18/19??? Jestem z Wrocławia i u nas już nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Buciki z HM 08.06.04, 10:48 W HM-ie nie ma i chyba niczego nie będzie, bo coś im się z dostawami posypało. Ja kupiłam prześliczne buciki-sandałki firmy Lafel w Askocie na Sztabowej (18 zł). Są w kolorze ecri i bardzo ładnie pasują do wszystkich letnich strojów. A bajeranckie sandałki dla takich maluszków widziałam w Chicco w Carrefourze - są sandałki płócienne za 40 zł i skórzane (ceny kosmiczne, ale są i białe i różowe). Fajne buciczki widziałam też w Koronie (w tym włoskim 2-poziomowym sklepie), ale ceny sa od 50 zł w górę. A nowych ciuszków dla dzieci w HM-ie to się chyba doczekamy na jesień. Jeżeli jesteś miłośniczką różowego, to w sobotę zrobili obniżkę w H&M na niektóre ciuszki dla maluszków w tych kolorach (teraz spodenki są za 14,90, a koszulki za 9,90). Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Buciki z HM 08.06.04, 16:39 Oh,pia dzieki za odpowiedź. Juz myslałam, że nikt mnie nie czyta. Nie jestem jakąś wielką fanką różowego, tyle że na rynku ciuszki dla maluszków sa głównie różówe. Poza tym ja preferuję Mariquitę. Jesli chodzi o Lafela to wiem, że nie maja nic białego bo pisałam do nich, a kolorze ecru nic nie mam. Zajrzę do Chicco, albo dam sobie spokój.Będzie "chodzić" boso. Pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Buciki z HM 09.06.04, 11:34 Z tym ecri to przesadziłam, to jest raczej kremowy, więc pięknie pasuje do letnich ciuszków (i nawet nie gryzie się z białym, bo ma białe zapięcia i podeszwy). W Astrze na górze jest stoisko z ubrankami dziecięcymi i tam są sandałki firmy Christopher (chyba białe i kremowe) za 16 zł. Nawet jeśli nie jesteś fanką rózowego, to te spodenki z H&M sa grzechu warte. A jak będziesz w Carrefurze (przy okazji Chicco), to wejdź na główną halę - są urocze tiszerciki z bajeranckimi rysunkami (mój ulubiony to pomarańczowy ze śmiesznym Meksykaninem) i w różnych kolorach - w promocji po 7,99. Miłych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Buciki z HM 09.06.04, 11:58 Witaj pia! Widzę, że masz takiego samego "fioła" na punkcie ubranek jak ja. Ile ma Twoja pociecha? Ja mam 6-letniego synka Daniela i 9-miesięczna córcię Paulinkę. Ubranka kupuje jej na 86-92 bo jest grubaskiem, wazy 10,5 kg! A tak w ogóle to jestem z Nowego Dworu, a Ty? Pozdrawiam Ewelina P.s. Pojadę jeszcze do Astry Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Buciki z HM 09.06.04, 15:39 Mam 9 mies. Jagodę (ubranka 80-86) i mieszkałam za Leśnicą, ale pracuję na Mińskiej, czyli na Muchoborze. Fioła ubrankowego mam wielkiego, ale to nic w porównaniu do teściowej (jest niezmordowana, teraz właśnie jest na wakacjach we Włoszech i co chwilę mam sms-y dot. ciuszków dla małej). Jagoda przed misiącem ważyła 9,5 kg, więc teraz pewno też już jest 10-tka, ale pulpecikiem nie jest, bo wszystko poszło jej na długość. Jak będziesz miała ochotę to pisz na mojego maila: malacukrowa@poczta.onet.pl (dostęp do internetu mam niestety tylko w pracy). Pozdrawiam. Asia P.S. Rozmawiałam z producentem bucików Christopher (okolice Korony) i jeżeli jakiś model Ci się spodoba, ale nie będzie numeru, to można do niego pojechać i bezpośrednio u niego kupić. Ale wydaje mi się, że te sandałki Lafela są ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: Buciki z HM 11.06.04, 14:30 Dzisiaj będę w HM w Gdańsu zobaczę czy są takowe ) pozdrawiam renik Odpowiedz Link Zgłoś