Dodaj do ulubionych

Laurka dzien babci

11.01.12, 14:07
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie w necie znajde jakies pomysły na wykonanie laurki dla babci.
Chciałbym razem z moja 5latką wykonać takie laurki dla babć tyle że laurke musi byc 4 bo sa 2bacie i 2 prababcie więc czeka nas trochę roboty.
Podpowiedzcie co zakupic do wykonania ich jak zrobić z czego ?
Musze najpierw dokonac zakupó ,no i niewiem czy jednago wieczora mala wytrzyma aby zrobić 4 może bedzie trzeba na dwa dni rozłożyć więc potrzebujemy trochę czasu.
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: Laurka dzien babci 11.01.12, 14:36
      Moja córka w tym roku zrobiła takie zakładki do książek(ja zrobiłam od młodszej córki).Wbrew pozorom trochę sie napracowała,ale ma tylko jedną babcię.Jeszcze nie wiem co przyniesie z przedszkola,zawsze fajne rzeczy robią.
      abcgospodyni.pl/zakladka.html
      Może tu coś znajdziesz
      abcgospodyni.pl/na-dzien-babci.html
      • kotka.szrotka Re: Laurka dzien babci 11.01.12, 15:22
        www.inspirander.pl/inspiracje/wszystkie
        • mia-p Re: Laurka dzien babci 11.01.12, 17:07
          Może kolorowanka:
          miastodzieci.pl/kolorowanki/115:kolorowanki-i-malowanki-laurki-na-dzien-babci-i-dziadka
          • afroddytta Re: Laurka dzien babci 11.01.12, 19:05
            A Wasze chłopaki co robią dla babci/dziadka???
            Ja mam 5latka i 2,5latka i młodszy to raczej nic nie zrobi, a starszy nie lubi malować, to dla niego jak kara, a mamy 4 babcie i 3 dziadków, więc dużo roboty. Z powodu wyjazdu na ferie ominie nas też prezenty i świętowanie w przedszkolu, więc w ogóle fatalnie sad.
            Ja rok temu kupiłam takie flamastry do ceramiki i białe kubki, chłopaki jakieś bazgroły porobili, mieli dobrą zabawę, a dziadkowie zadowoleni - flamastry
            Może podpowiecie co robiły Wasze dzieciaki rok temu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka