barbi1 19.01.12, 15:43 W sklepie internetowym fajne przeceny butów, i nie tylko, ceny zaczynają się już od 29 zł. Kozaki dla dziewczynek po 99 zł. e-timberland.pl/timberland-foothills-water-buty-dzieci-buty-outdoor,typ,B,JK,BO,55854.bhtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verika Re: Fajne ceny w Timberlandzie 19.01.12, 15:51 Ceny od 29 zł, ale butów do wody Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 19.01.12, 16:00 no właśnie, czy te buty to są takie typowo do wody? Droga była cena wyjściowa tych bucików... Czy one są skórzane? Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 28.01.12, 22:54 w tych bucikach moj mlody przebiagal caly wrzesien i pazdziernik, a teraz czasem nosi je w domu. sa bardzo leciutkie i syn je uwielbia. nawet nie wiedzialam, ze sa do wody . Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 19.01.12, 16:23 Ale zimówki tez w niezłych cenach. Te np.: e-timberland.pl/timberland-mallard-wp-tall-w-sidezip-buty-dzieci-buty-outdoor,typ,B,JK,BO,2380785.bhtml kupilam niedawno za 199 zł, tu sa 20 zl tańsze, ale, fakt, rozmiary do 35 tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek-kd Re: Fajne ceny w Timberlandzie 24.01.12, 00:41 ONE SĄ REWELACYJNE DO PIASKOWNICY! dzięki za linka mój trzeci synek bedzie miał fajne buciki Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Fajne ceny w Timberlandzie 19.01.12, 18:06 Dzięki kupiłam synkowi sandałki te niebieskie po 69.99 Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 19.01.12, 21:50 Te buty za 29 zł są nie tylko do wody, są ogólnie outdoorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 do barbi 20.01.12, 12:58 Masz może te buty? Mogłabyś mi zmierzyć dokładnie wkładkę i napisać, jaki masz rozmiar butów? Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: do barbi 20.01.12, 15:13 ja też zamówiłam rozmiar 7,5, wkładka ma mieć 14,5cm. Zobaczymy jakie przyjdą... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do barbi 23.01.12, 19:19 Barbi, dla Młodego kupiłaś te butki? daj znać jak dojdą bo widzę, że rozmiary dla T. więc może bym mu takie sprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: do barbi 26.01.12, 08:26 Tak, wzięłam dla młodego i wczoraj dotarły do nas, bardzo lekkie i elastyczne, za 30 zł- super B. nie chciał zdjąć Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do barbi 26.01.12, 17:18 ale one się do piachu też nadają, nie tylko do wody? i na takie normalne chodzenie? A jak rozmiarówka? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: do barbi 26.01.12, 23:05 Zanim zamówiłam, zadzwoniłam do sklepu dopytać i babka powiedziała, że można je spokojnie użytkować na co dzień. Nadają się do normalnego chodzenia po suchym Zamówiłam trzy rozmiary, ale przyszły do mnie tylko jedne- 26 i one mają 16,5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: przegapilam 27.01.12, 18:46 Kurcze przegapiłam chciałam do corki 27 i 28 i do syna 24 na wode za 29zł dostałam tylko 24 moze ktoś ma na zbyciu w rozmiarze 27 lub 28 Odpowiedz Link Zgłoś
meg.26 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 20.01.12, 13:36 Może orientujesz się jak sandałki Timberlanda mają się rozmiarowo do Ecco? Tzn jeśli Ecco 29 to Timberland też 29 ? Czy raczej 30? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 20.01.12, 16:14 Dzieki za cynk kupiłam Młodemu sandały na lato-mieliśmy je w zeszłym roku i świetnie się sprawdziły: e-timberland.pl/timberland-power-play-sandal-dzieci-buty-sandaly,plec,JK,B,BS,68106.bhtml Jedyny mankament jest taki, że trudno doprać wewnętrzną wkładkę, ale to jedyny. Poza tym normalnie mozna je wrzucić do pralki i nic im się nie stanie, są elastyczne, porządnie zrobione, Młodzieniec chętnie w nich chodził. W zeszłym roku kupiłam w sezonie za 130 zł chyba, więc ta cena jest dla mnie super, i jeszcze dostawa gratis Kupiłam jeszcze te za 29.90, nie wiem czy nie będa za małe, ale najwyżej potem sprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 20.01.12, 16:16 Aha-gdyby ktoś był ciekaw-w 25.5 całkowita dł "wkładki" wewnętrznej miała 16.5 cm Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_p Re: Fajne ceny w Timberlandzie 23.01.12, 16:36 Dziewczyny, czy mogłaby któraś zmierzyć całkowite długości wkładki dla rozm. 27 i 28, jeśli takie posiada. Nie mieliśmy nigdy butów tego producenta i waham się, który rozmiar wziąć. Wie któraś może, czy pokrywają się długości wkładki w porównaniu z ecco? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 24.01.12, 16:11 a jak z ich rozmiarowka, orientujecie sie czy podana dl. odpowiada faktycznej dlugosci wkladki (chodzi mi o sandaly)? Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 24.01.12, 17:19 Właśnie przyszły buty te niby do wody. Fajne są, leciutkie jak piórko. Rozm. 7,5 miał mieć wkładkę 14,5cm, po dokładnym zmierzeniu wkładka ma 15cm. Za 30zł się opłacało, za 140zł chyba nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Fajne ceny w Timberlandzie 24.01.12, 22:08 Do mnie też przyszły sandały r 27 mają całkowitą długość wewnątrz 17 cm. Te do wody też fajne Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_p Re: Fajne ceny w Timberlandzie 26.01.12, 20:20 Może komuś się przyda: - napisałam do sklepu z prośbą o zmierzenie całkowitej dł. wkładki - wg nich rozm. 27 = 17,5 cm, a rozm. 28 - 18 cm (półbuty i sandały), ale z nielicznych wątków, które znalazłam, wynika, że między informacją na ich stronce a rzeczywistą dł. wkładek jest raczej 0,5 cm, a nie cały 1 cm - aktualnie przy składaniu zamówienia, dostaje się 20% rabatu na drugą parę (tańszą); skórzane sandałki na lato udało mi się kupić za 64 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiak Re: Fajne ceny w Timberlandzie 26.01.12, 21:08 Nie wiecie może jak wielkościowo wychodzi 35 dla modelu POWER PLAY SANDAL i cz nadają się na szczupłą nogę? Mierzyliśmy OYSTER RIVER FISHERMAN i są tęgie, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Tk Maxx Zabrze - Timberland 29.01.12, 14:13 BUTY TIMBERLAND -POWER PLAY SANDAL były po 59,99 26,28, Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Dziewczyny z Krakowa 30.01.12, 11:29 Czy któraś mogła by zerknąć przy okazji na buty w sklepie stacjonarnym czy gdzieś są o te: e-timberland.pl/timberland-foothills-water-buty-dzieci-buty-outdoor,typ,B,JK,BO,55853.bhtml czy one tylko są dostępne w internecie. Dzwoniłam do Silesia w Katowicach i oni maja tylko kolekcje zimową. Tych na wodę nie mają. Czy ktoś widział je gdzieś stacjonarnie i po ile ? Serdecznie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie anulowano moje zamówienie 30.01.12, 15:01 Zamówiłam buty za 29 zł ( rozmiar 24) ok tydzień temu, dzisiaj dostałam tel.informację,że zamówienie anulowano z powodu wadliwej partii butów.... Jak wspomniałam, że wiem, iż inni klienci buty dostali, pani napomknęła,że to moja para jest wadliwa. Hmm, tez tak ktoś miał? Ciekawe, czy już niewadliwa partia nie wskoczy na stronę sklepu w dużo wyższej cenie... Mam mieszane odczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: anulowano moje zamówienie 31.01.12, 11:54 Złożyłam zamówienie 26.01 na te buty (rozmiar 8,5) i do dziś żadnego info... Właśnie zadzwoniłam do sklepu i zostałam poinformowana, że zamówienie nie zostanie zrealizowane, ponieważ okazało się, że ostatnia para butów na magazynie (ta przeznaczona dla mnie) jest wadliwa. Ja już dziękuję za zakupy w tym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: anulowano moje zamówienie 31.01.12, 12:03 Ha, ha, to chyba o tę samą parę butów chodzi Ciekawe, ile osób jeszcze tak usłyszało. Ja też dziękuję temu sklepowi. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Czy to możliwe??? 31.01.12, 10:55 Kupiłam te buty na wodę 2 pary, rozmiar 24 i 25,5 , bo nie wiedziałam do których dorośnie Dziś przyszła paczka z jedną parą i w rozmiarze 23. Dam sobie rękę obciąć, że tego rozmiaru nie zamawiałam, boi na pewno będzie za mały. W historii zamówień jest jednak to 23 zamiast 25,5 czy możliwe aby mi to zmienili w zamówieniu jak nie było 25,5 ??? Żadnego maila się nie dostaje więc nie mogę sprawdzić jak było na prawdę. Czy takie rzeczy się zdarzają, co mogę teraz zrobić? (pewnie nic bo w historii zamówień jest ok ) Gdzieś na ich stornie czytałam, że pary mogą wysyłać oddzielnie, czy mam się nie martwić i drugą parę doślą? Kurczę, wkurzyłam się, bo po co mi za małe buty Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 12:09 Pewnie usłyszysz,że kolejna para niestety jest wadliwa i nie mogą jej wysłać... Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 12:34 Doczytałam się, że mają wysłać oddzielną paczką, więc chyba dojdą. Te wydają się dość spore, może jeszcze w nich pochodzimy, a jak nie będę czekać aż najmłodszy dorośnie Następnym razem na pewno druknę sobie to zamówienie zanim przejdzie do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 12:38 Rzeczywiście, w mailu ogólnikowo, tylko w ich historii zamówienia są informacje. Mam nadzieję,że u ciebie będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 12:44 Piszesz 'w mailu', to dostałaś jakiegoś maila o zamówieniu??? Ja dopiero założyłam konto i dostałam tylko maila aby potwierdzić rejestracje, ale jednocześnie akceptować dostawanie newslettera, a jak nie chcę newslettera to mam nie potwierdzać. I nie potwierdziłam bo nie chce tych newsów i wszystko było ok z rejestracją, ale już żadnych innych maili nie dostałam np. o tym, że złożyłam zamówienie itd. Czyli Ty miałaś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 12:51 Dostałam maila o rejestracji zamówienia o numerze takim i takim ( bez szczegółów), potem maila o anulowaniu zamówienia, dodatkowo pani ze sklepu zadzwoniła do mnie i mnie o tym poinformowała. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 13:01 To jednak inaczej niż ja, bo ja tylko tego jednego maila o rejestracji dostałam. W sumie to nic ważnego, ale tak bym pewnie od razu zauważyła jeśli był ten błąd, a jeśli go nie było miałabym dowód Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Czy to możliwe??? 31.01.12, 17:18 Ja sobie wydrukowałam zamówienie bo kiedyś też tak miałam ale w innym sklepie ze inny rozmiar mi podesłali ale miałam czarno na białym jaki rozmiar zamawiałam i przesłałam im ten dokument, odesłałam na ich koszt. Ja dostałam dobry rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta No i nie dostałam :( 02.02.12, 16:06 Mi też anulowali zamówienie, na rozm. 25,5, dostałam maila i pani zadzwoniła i powiedziała, że buty uszkodzone itd. Dobrze, że zamówiłam dwie pary to chociaż jedna dotarła Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: No i nie dostałam :( 02.02.12, 20:24 Taki bajer na zbycie klienta to jest, nie pierwszy raz o tym słyszę. Zamieściłam opinię na ich stronie, ale oczywiście nie ukazała się Same pozytywne są, aż 4. Odpowiedz Link Zgłoś