japanunieprzerywalempanieposle 06.02.12, 14:49 kwiaty zamarzna. co dla kobiety ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: prezent dla promotora 06.02.12, 14:51 jestem uzależniona od piór więc zawsze obstawiam, że ładne pióro jest idealnym prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: prezent dla promotora 06.02.12, 14:55 a cus taniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: prezent dla promotora 06.02.12, 15:04 Z tego co słyszałam o uczelnianym SV, to nie powinna być rzecz "trwała", tylko coś zużywalnego. Dlatego kwiaty są praktycznie zawsze na miejscu. Moim zdaniem naprawdę dobre czekoladki też są spoko. Alkohol to śliski grunt, niektórzy uważają za nietakt - byłam świadkiem jak na mojej obronie promotor odmówił, nie było pannie miło a i jemu głupio, bo uprzedzał, że alkoholu nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
osimek Re: prezent dla promotora 06.02.12, 15:31 Czekoladki, jakaś dobra kawka i oczywiście kwiaty. Osobiście jestem przeciw alkoholowi Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: prezent dla promotora 06.02.12, 15:33 Kwiaty, czekoladki, nic innego nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_2009 Re: prezent dla promotora 05.06.20, 12:46 Kiedy i w jaki sposób uprzedzał? Jak będziecie mi kupować prezent, to nie ma to być alkohol? Trudno mi sobie wyobrazić takie słowa od promotora. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: prezent dla promotora 06.02.12, 15:43 Nie spotkałam się z niczym innym niż kwiaty. Może znajdź kwiaciarnię maksymalnie blisko uczelni, to nie zamarzną? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: prezent dla promotora 06.02.12, 16:29 Tylko kwiaty, z duzym trudem bombonierka z zaznaczeniem "bo kwiaty na takim zimnie zmarzną". Żadnych piór, alkoholi, kawy. A prawdę mówiąć można serdecznie podziękować i nic nie dać, co jest w gruncie rzeczy idealnym rozwiązaniem - zawsze to lepsze niż postawienie promotora w niezrecznej sytuacji, gdy nie ma zamiaru brać prezentu. Nie ukrywam, ze z czyms tak drogim jak pioro wyrzucilabym delikwenta za drzwi - i po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 [...] 05.06.20, 09:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bapciastasia Re: prezent dla promotora 05.06.20, 17:31 Ty byś, marisolku, do żadnego promotora się nie dostała, bo jesteś za tępa na jakąkolwiek uczelnię wyższą. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: prezent dla promotora 06.02.12, 16:30 NIC. Mówię serio. Kwiaty i tyle. Nie zamarzną. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: prezent dla promotora 14.02.12, 19:42 hm ja się broniłam dawno, ale z kwiatami dałyśmy z koleżanką jeszcze słonika na szczęście, drzewianego takiego - jakoś to nam wówczas pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś