Dodaj do ulubionych

lidl ręczniki nie polecam

29.02.12, 10:06
Kupiłam ostatnio komplet ręczników w lidlu, były dość drogie, za tą samą cenę mogłam kupic w jysk kronberga. Niestety zdecydowałam się na lidlowe i co z tego mam. Mimo wyprania cały czas odpadają z nich drobinki zostając na ciele. Jestem bardzo niezadowolona i przestrzegam innych
Obserwuj wątek
    • aniulekq Re: lidl ręczniki nie polecam 29.02.12, 11:33
      Ja bym reklamowała
    • sliwkitrzy Re: lidl ręczniki nie polecam 01.03.12, 00:10
      Witam. Niedawno miałam podobny problem, ale szczęśliwie już oddałam dwa komplety ręczników, które po kilkukrotnym praniu ciągle zostawiały na ciele i w całej łazience masę takich "kudełków". Pani kierownik chciała mi wmówić, że już minął ponad miesiąc jak używałam ręczników (wyjaśniałam, że po praniu wszystkich ręczników był używany tyko jeden, a gdy okazało się, że ciągle zostawia te "kudełki" wszystkie lądowały ponownie w koszu na pranie) więc w związku z tym nie może ich przyjąć. Nie dałam się jednak tak łatwo odesłać i powiedziałam, że po pierwsze chciałabym, żeby moje zgłoszenie zostało przyjęte i jego zasadność potwierdził rzeczoznawca smile a po drugie towar nie nadaje się do tego do czego jest przeznaczony, a to mogę jako klient kwestionować przez rok po zakupie towaru - rękojmia. Pani poprosiła żebym zaczekała i zniknęła na dłuższą chwilę, a gdy wróciła powiedziała: "nie będziemy się bawić w reklamacje i takie tam.. zwrócę pani pieniądze z kasy" smile
      Pakuj więc ręczniki, bierz paragon i nie daj się wyrzucić ze sklepu wink powodzenia
      • hela_mela Re: lidl ręczniki nie polecam 07.03.12, 15:49
        Niestety paragonu nie mam. A po drugim praniu mam udrękę z tymi ręcznikami. Te drobinki są wszędzie w pościeli na ubraniach dziecka nie mam pojęcia jak to możliwe. Ale jesteśmy totalnie wkurzeni.
    • princessa.of.persia Re: lidl ręczniki nie polecam 01.03.12, 08:10
      No to jestem zaskoczona bo ja kupiłam już w lidlu kilka kompletów roczników i są najlepsze jakie miałam.może tak sie trafiło Tobie po prostu,taka felerna partia...
    • azyli Re: lidl ręczniki nie polecam 01.03.12, 08:44
      Ja tez mam ten problem, tylko ze starszą partią. Reczniki fioletowe i szare dalej zostawiają meszek i pylą łazienkę po poł roku uzywania. Wszystko co do tamtej pory kupiłam w lidlu było ok, wiec nie trzymalam paragonów. Teraz bardzo pilnuję, zeby ich nie wyrzucac.
    • nandadevir Re: lidl ręczniki nie polecam 01.03.12, 09:23
      ja mam tylko te serię niebieskie z muszelkami były dość dawno. Na razie używałam tylko najmniejszych, nic się nie dzieje z nimi.
    • sagittarius_84 Re: lidl ręczniki nie polecam 01.03.12, 11:19
      Teraz niebawem mają być ręczniki w Lidlu, planowałam kupić.
      One już były kilka razy, może ma je któraś z Was?

https://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_66311_01_b.jpg
      • aurinko5 Re: lidl ręczniki nie polecam 01.03.12, 11:39
        Ja mam ręczniki z muszelkami i jestem zadowolna. Nic się z nimi nie dzieje.
      • hela_mela Re: lidl ręczniki nie polecam 07.03.12, 15:52
        Moje wyglądają dokładnie tak samo tylko, że mają kolor bordowy. Jeżeli mimo mojej przestrogi chcesz je kupić, to wybierz neutralny kolor, bo ten meszek jest wszędzie. Załamał mnie post osoby wyżej, że u niej meszek utrzymał się przez pół roku. Szkoda mi ich wywalić. Znalazł może ktoś na nie sposób. Już totalnie się wkurzyłam jak czyściłam nosek mojego niemowlaka, a tam bordowe kłaki z ręcznika.
      • iwek33 Re: lidl ręczniki nie polecam 07.03.12, 19:29
        sagittarius_84 napisała:

> Teraz niebawem mają być ręczniki w Lidlu, planowałam kupić.
        > One już były kilka razy, może ma je któraś z Was?
        >
        > https://www.lidl.pl/static_content/lidl_pl/images/PL/PL_66311_01_b.jpg
        > ]
        Ja mam takie, używam jużrok ( brązowe, beżowe, kremowe) -są świetne. Dobrze wchłaniają wodę, żadnych kłaczków nie stwierdziłamsmile Od pierwszego prania do dzisiaj nic się z nimi nie dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka