kozka76 13.06.04, 22:02 Czy któraś z mam używa wózka Bebecar Raider AT+ albo Tracker. Właściwie to nie wiem czym się różnią. Bardzo mi się podobają tylko, że jak próbowałam nimi pojeździć po sklepie to okazało się, że trzeszczą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakacpra1 Re: BEBECAR RAIDER AT+ CZY TRACKER 13.06.04, 22:23 My używamy Bebecar Tracker i jesteśmy bardzo zadowoleni. Rzeczywiście trzeszczą plastiki co jest troszkę denerwujące, ale wcześniej mieliśmy Bebe Comfort i też trzeszczał, więc to niestety taka uroda tych wózków.Róznią się tym, że w Raiderze spacerówkę można ustawić tylko tyłem do mamy, natomiast w Trackerze można i przodem i tyłem. Poza tym Tracker ma łamaną rączkę, a Raider nie.Plusem Raidera jest to,że jest bardziej miękki. Dodam, że wypowiadam się tylko na temat spacerówki, ponieważ kupiłam go jak mały miał 14 miesięcy. Gdybym miała jeszcze raz wybierać to podejrzewam, że zdecydowałabym się na ten wózeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25000 Re: BEBECAR RAIDER AT+ CZY TRACKER 14.06.04, 19:46 Cześć, ja jestem wielką zwolenniczką Raidera At+ , ale z Trakerem nie mam doświadczeń. Ka Odpowiedz Link Zgłoś