Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka

IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 14:50
Witam. Mam możliwość przeprowadzenia się do Wałbrzycha. Mogę zamieszkać w trzech dzielnicach: St Zdrój, Poniatów oraz Biały Kamień. Jaką dzielnicę polecilibyście do zamieszkania, która jest najspokojniejsza. Dziękuję za konkretne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kumaty Re: Przeprowadzka IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 15:07
      Najlepiej Szczawienko, jak będziesz spierda.ał, będziesz miał bliżej.
    • Gość: otta Re: Przeprowadzka IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 17:18
      Nie żartuj,że chcesz się wyprowadzić ze Świdnicy. Nie bądź naiwny.
      • Gość: kasia Re: Przeprowadzka IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 17:25
        szczawno zdrój
        • Gość: tubylec Re: Przeprowadzka IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 17:31
          Tam palą w piecach oponami. Broń Boże.
          • Gość: Wałbrzyszanin Re: Przeprowadzka IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 17:42
            Poniatów. Zdecydowanie.
            • Gość: tubylec Re: Przeprowadzka IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 17:48
              Tam zamknęli wam szkołę, jak jest dzieciak w wieku szkolnym to kaplica.
              • Gość: Szczawno Re: Przeprowadzka IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 19:23
                Polecam Szczawno-Zdrój cisz spokój ludzie normalni !!!
              • Gość: antywałbrzych Re: Przeprowadzka IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 20:44
                Kolego jak masz zamiar się wyprowadzić ze Świdnicy to lepiej w drugą stronę. Która dzielnica tu jest spokojna??? Omijaj to gó.wno z daleka. Sam tu przyjechałem z innego miasta i uwierz..... to mój życiowy błąd.
    • edekzzedek Re: Przeprowadzka 14.08.12, 02:37
      Ja sobie chwale Wałbrzych już niedługo się wprowadzam do Wałbrzycha. Dziwi mnie też że wszyscy z dynamika mają coś do przeprowadzki wygląda mi to na kolejną prowokacje.
      • Gość: John (Janek) Strug Re: Przeprowadzka IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.12, 03:19
        A nieprawda.
        Ja jestem zauroczony miastem.
        Właśnie niedawno powróciłem ze Stanów.
        Wcześniej zrobiłem rekonesans po miastach Polski i to miejsce mnie zauroczyło .
        Wspaniała baza wypadowa w góry, do Czech, do Niemiec.
        Przepiękna starówka, której w Stanach nie uświadczy, mili ludzie , sympatyczni.
        W urzędach byłem miło przyjmowany, wszystkie formalności załatwiano mi od ręki.
        Podobno niedługo ukończony zostanie przepiękny basen, będę mógł więc do woli korzystać z mego ulubionego sportu.
        Byłem już w waszym teatrze i filharmonii, cudowne wrażenia.
        Jesteście szczęśliwymi ludzmi, że macie możliwość mieszkać od dawna w tak pięknym mieście.
        Ja dopiero zaczynam. Jestem szczęśliwy.
        • Gość: :0 Re: Przeprowadzka IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.12, 08:01
          Jak wytrzeźwiejesz to przeczytaj co napisałeś.
          • Gość: antywałbrzych Re: Przeprowadzka IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 08:30
            Hehe.... dobre. Albo przestań jarać to gó.wno to zmienisz śpiewkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka