patatajowa 08.03.12, 22:02 znaczy sie z Biedronki ,takie oto unikalne buty sprzedaja sie właśnie na all,zainteresowane sobie pewnie znajdą bo u nie mniej sławnej sprzedającej. ja przyjmuje zakłady- mozecie obstawiac za jaką mega cenę się sprzedadzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkaa Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 22:53 A to ta pani też jest sławna? Detronizuje panią od misia??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 22:56 o matko, kupiłam trzy pary, rok temu na wyprzedaży (wzięłam z myślą o naszych rodzinnych wyjściach na basen) były wtedy po 1zł/parę o ja głupia, mogłam wykupić wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
viki.christina7 Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 23:03 dopiero teraz skumałam o co chodzi oglądałam te aukcję i nawet mi do głowy nie przyszło, że te unikaty to biedronkowe, no ale człowiek całe życie się uczy Myślę, że pani.A już nie robi takiego szału, jak kiedyś, ale i tak lubię jej aukcję oglądac Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 23:03 Magda ale to nie basenowe. a pani od misia nie kojarze to pani od " kaskad falban- mega- jedynych takich-kapitalnych" ubranek Odpowiedz Link Zgłoś
viki.christina7 Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 23:04 pani od misią zbiła ostatnio fortunę na rybaczkach zary z wyciętą metką Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 23:16 Kojarzysz, ale o tym nie wiesz. Koleżanka na dole dała podpowiedź. www.google.pl/search?q=me+to+you&hl=pl&prmd=imvnsr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fS9ZT5mUCYeH4gTKsczLDw&sqi=2&ved=0CEYQsAQ&biw=1600&bih=776 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 23:16 Na dole czyli jednak na górze Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: unikalne japonki Code ;) 08.03.12, 23:51 eee wierze w ludzi dalej daje max 50 zł (wiem, wiem sama nie wierzę w to co piszę) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 08:46 plisss, dajcie linka bo nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 08:51 a co mi tam allegro.pl/code-japonki-gladiatorki-imitacja-jeans-u-nowe-i2192249024.html Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 09:17 Na tak ubranym dziecku ich wartość jest już na starcie podwyższona. Modnie ubrana dziewczynka działa jak reklama. I nie piszę tego złośliwie. To po prostu pasuje i podpowiada klientom tej Pani jak ubrać dziecko do tych butów by wyglądało fajnie (zresztą po to robią zdjęcia na dzieciach). A reszta czyli wynik końcowy licytacji to już fantazja kupujących Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 10:07 w przypadku tej sprzedającej to kupujący akurat maja czasami wieeeelką fantazję osobiscie jako czasami sprzedająca zazdroszczę a temat tej sprzedającej znany i nie raz tu poruszany. mnie chodziło tylko o to jakie "unikaty" kupują czasem nieświadomi licytujacy. pedze do swojej biedronki a nuz kupie podobne okazyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 10:18 dodałam do obserwowanych bo zastanawia mnie cena jaką osiągną daję 55 zł (pamiętam kiedyś spódniczkę next, która sprzedała się tej Pani za coś około 265zł) Aha, byłam dzisiaj w Biedronce - na razie butów na stanie brak Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 10:42 bo to kolekcja już niedostępna,zreszta była tylko online Odpowiedz Link Zgłoś
minnie8 Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 13:31 ale generalnie zdjęcia ma świetne...oj jak bym chciała umieć takie robić/przerobić Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 15:20 > bo to kolekcja już niedostępna,zreszta była tylko online No, skoro juz niedostepna to unikat jak sie patrzy Ale, ale...buzia dziewczynki zamazana? Ja obstawiam, ze pojda za 100 Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: unikalne japonki Code ;) 09.03.12, 22:47 podwyższam stawkę do 100zł już kosztują 45... Odpowiedz Link Zgłoś