Dziewczyny doradźcie co robić bo mam nerwa. Jakiś czas temu zamówiłam na allegro pilota do TV, nie był drogi ale nie działał. Napisałam o tym do sprzedającego, który najpierw zrobił ze mnie idiotkę i poradził włożenie baterii,a potem napisał żebym odesłała to sprawdzi i ewentualnie wymieni...Sprawa była nieopłacalna, więcej bym wydała na przesyłki niź pilot kosztował więc napisałam, że nie odeślę, bo mi się to nie opłaca. Potem za jakiś czas gość do mnie pisze maila, że pilot działa i jaką przesyłkę wybieram. Okazało się, że to ktoś inny mu odesłał wadliwy towar. Potem mi napisał, że wyśle mi nowego pilota do przetestowania. Ja mu żeby nie wysyłał, bo nie chcę brnąć w dodatkowe koszty. Cisza...No i wysłał.Dziś babcia mi odebrała, ja bym nie odebrała przesyłki. Co mam w tej sytuacji zrobić. Nie chcę nic mu juź odsyłać bo to dla mnie koszty i łażenie na pocztę. Z drugiej strony mam nerwa, bo nie miał prawa bez mojej zgody nic mi wysyłać. Chciałam mu negatywa wystawić, a teraz się boję, bo napisze mi że pilota odebrałam i to on jest ten dobry... Gość ma same pozytywy więc pewnie tak działa, a wiem że wysyła szmelc, bo nie tylko mi pilot nie działał.Sorry za elaborat