tola_i_tolek 04.04.12, 07:30 Chodzi mi o takie allegro.pl/nowosc-2012-befado-sandaly-dla-dzieci-r-22-i2252358971.html Czy ktoś z was kupowała takie dla dziecka? Podzielcie się opinią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczycielka98 Re: Sandałko Befado 04.04.12, 07:38 Bardzo fajne; mimo, iż wierzch jest z tkaniny, bardzo dobrze się czyszczą na wilgotno, mocno trzymają stopę; niektórym na tym forum przypominają kapcie, ale ja w tym roku kupię kolejne. Na befado.pl kupisz je taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: Sandałko Befado 04.04.12, 08:14 znalazłam taniej w sklepie firmowym, wyglądają ok sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=5888 Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Sandałko Befado 04.04.12, 08:31 Ja kupiłam w zeszłym roku dla córki do piaskownicy co by nie masakrowała lepszych butów. Niestety zmasakrowały jej pięty - więc nie zaoszczędziłam...a musiałam kupić inne. Ona ma bardzo wrażliwą nogę, więc może moim dzieckiem nie należy się za bardzo sugerować... Poza tym wykonanie OK, w środku skórzana wkladka, reszta wykonana jak befadowe kapcie tylko materiał wierzchni inny. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Sandałko Befado 04.04.12, 08:48 Dziewczyny ja mam takie pytanie Praktycznie co roku kupuję córce balerinki lub trzewiki z befado - całe skórzane. W tym roku też już kupiłam. Ale jak szukam na ich stronie to są tylko szmaciaki. Gdzie można znaleźć w necie ofertę/katalog z ich bucikami ze skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
inches Re: Sandałko Befado 04.04.12, 08:54 Kupiłam je synkowi do przedszkola. Niestety zawiodłam się. Po tygodniu pekła sprzączka przez którą przewlekany jest rzep. To jednak udało się naprawić. Niestety szybciutko odklejała się skórzana wkładka na czubkach palców. Ciągłe sklejanie nic nie dawało, aż w końcu za którymś razem kiedy synek po raz kolejny miał rozklejone czubki zachaczył gumą i cały czubek pękł. Po miesiącu wylądowały w koszu. Generalnie sandałki wygladają super, ale niesety te czubki. Rozmiarówka zawyżona i tak jak kapcie Befado są ok na szerokie stópki, tak te sandałki nadają się na szczópłe nóżki. Jeśli miałabym ew. ponownie kupić to te bez tych skórzanych przyklejanych wkładek. Aha, kupowałam bezpośrednio u producenta, najlepiej popatrzeć na stronie co się podoba podać symbol i rozmiar i od razu powiedzą co jest a czego nie ma. To co jest na stronie to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Sandałko Befado 04.04.12, 10:03 A nie lepiej było po tym miesiącu zareklamować i dostać kasę z powrotem zamiast wyrzucać do śmieci? Odpowiedz Link Zgłoś
19rosa Re: Sandałko Befado 04.04.12, 09:46 my mieliśmy takie sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3969 Synkowi było wygodnie, nie narzekał i lubił w nich chodzić do piaskownicy. Na początku trochę były sztywne więc lepiej sprawdzały się na skarpetkę niż na gołą stopę. Musieliśmy skrócić rzep ponieważ młody ma bardzo szczupłą stopę ale nie wpłynęło to na wygląd czy wygodę. To co mnie denerwowało to fakt, iż farbują. Ten nieszczęsny pomarańczowy "zamsz" zostawiał ślady na stopach albo skarpetkach jak dziecko się mocno spociło czy weszło w wodę. O ile ze skóry barwnik schodził bez problemu to ze skarpet już nie Po sezonie letnim odkleiła nam się wkładka pod piętą. Tak wyglądają buty po sezonie letnim. Odpowiedz Link Zgłoś