Dodaj do ulubionych

Londyn - czerwiec

14.04.12, 10:58
Dziewczyny wybieram się 21.06.2012 do Londynu na kilka dni czy w tym terminie będą tam już jakieś wyprzedaże ?
Gdzie w Londynie są sklepy z butami FLY LONDON i Clarks czy tam będą już jakieś obniżki.
Gdzie znajdę dobrze zaopatrzony sklep M&S z działem dziecięcym - zakup bielizny, gdzie najlepiej do PRIMARK z działem dla dzieci ? podajcie konkretne adresy siostra męża która tam mieszka nie posiada dzieci więc nie jest jeszcze w temacie dzieciowym. Syn chce nowe buty sportowe gdzie najlepiej i najtaniej takie kupić. Już dzisiaj boję się o swoje konto bankowe - a niby tylko na kilka dni zobaczyć i trochę pozwiedzać bo z 5 latką za wiele nie zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • poranny_zapach_kawy Re: Londyn - czerwiec 14.04.12, 18:04
      chcesz kupić tam bo będzie taniej czy chodzi o styl cihniejszych ciuszków?
      • beata1974 Re: Londyn - czerwiec 14.04.12, 18:24
        buty- sandały fly nie mam stacjonarnie w trójmieście a chcę zmierzyć bo mam wąską stopę a w necie to są ale nie wiem na co trafie i chcę w kolorze niebieskim a to też różnie z odcieniami, bielizna M&S dla dzieci zlikwidowali w klifie a z tego mam braki to do 2 dzieci to przy okazji, syn potrzebuje adidasy na następny rok szkolny to też przy okazji - interesują mnie jaki ceny można osiągnąć np. za obuwie adidas, puma, dla chłopca w rozm 35-36. A przede wszystkim GDZIE najlepiej pojechać aby mieć to za jednym razem bo mając do tego 2 facetów nie lubiących robić zakupów to będzie trudno?
        • iberka Re: Londyn - czerwiec 14.04.12, 22:13
          oxford street, ni wiem czy tam czegoś brakuje ale poświęć dzień na spokojne obejście sklepów ;P

iza
          • pasik Re: Londyn - czerwiec 15.04.12, 00:01
            Oxford S. masz olbrzymi sklep Primarka.
            Poszukaj w google. oxford jest cała prezentowana sklep po sklepie.
            W archiwum będzie-podawałam swego czasu.
            Z dziecmi wogle nie wchodziłabym do sklepów..clarksy najtaniej ( najwięcej promocji) wychodziły w lotniskowych sklepach- zdziwiło mnie to.
            Tam zakupy to żywioł- planu nigdy nie mam. I siedzisz w sklepach godzinamismile
            • beata1974 do pasik 15.04.12, 13:21
              ląduję na lotnisku LUTON - więc jak będę po przylocie na lotnisku to mam od razu rozglądnąć się za sklepami clarks cy ten Luton to duże lotnisko -w tym temacie jestem zielona lecę tam 1 raz. Gdzie do sklepów będę miała najbliżej jeśli będę mieszkała w READING może jest coś ciekawszego bliżej niż oxford street. Za wszelkie sugestie dziękuję
              • pasik Re: do pasik 15.04.12, 16:29
                na Luton nie latałam
                www.london-luton.co.uk/en/content/6/186/departure-lounge-after-security.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka