edyta0 29.05.12, 20:49 Jak sie sprawuje taka brazowa wiatrowka? Nie jest to Kaxs czy Woxo, niestety nie umiem znalezc zdjecia (z takim krabem). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 14:55 Młody pierwszy raz dzisiaj założył,bo maja wycieczkę i pogoda akurat na kurtkę. Zdam relacje wieczorem jak wróci A z wygladu jest sliczna i wg mnie i syna 10 lat tylko,że nasz nie jest brazowa..raczej czarno pomarańczowa z szarymi jeszcze mazajami, ale w skorpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 17:18 Kosztowala 34zl z super wyprzedazy 1/2, dlatego ciekawa jej jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 17:29 ano zapytałam powiedział tak: co tu dużo mówić było mi ciepło ,deszcz nie przesiąkł. podobała sie kolegom,a pani ze świetlicy (młoda studentka) zapytała kto go ubiera,bo bardzo jej sie podoba styl mojego syna;P Ja kurtkę kupiłam tydzien temu w warszawskiej galerii za 50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 18:20 To moze nie mowimy o tej samej kurtce. Mozna prosic zdjecie kurtki? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 19:02 sama nie wierze jaka ja jestem sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 19:24 To podobnie jak ja, tez sie czasem dziwie, ze mam jakiej odruchy ludzkie Tak, o ta kurtke mi chodzilo. Wielkie dzieki i zostawiam kurtke, niech czeka, skoro kupiona za 34 zlote. Bog zaplac dobra Kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 21:31 Miałam zakładać podobny wątek, bo również kupiłam tę kurtkę w czasie słynnej wyprzedaży. Dzięki dziewczyny, w takim razie też ją zostawiam., tym bardziej, że jaka by nie była, tańszej i tak nie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wiatrówka Kappahl 01.06.12, 21:49 jaka by nie była!!! wypraszam sobie jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś