renatas4 23.06.04, 12:20 Czy ktoś prał tapicerkę w tym typie wózka? Nasza jest już doś wybrudzona i trzeba przeprać, ąle nie wiem jak się do tego zabrać i czy nie będzie problemu z założen iem. najbardziej zastanawiam się co zrobić z budką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatas4 Re: PP Pliko 3 - pranie tapicerki 25.06.04, 10:34 Podciągam temat, może ktoś wie jak się zdejmuje tapicerke i jak potem zakłada, czy sa problmy z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mymcia Re: PP Pliko 3 - pranie tapicerki 25.06.04, 11:00 hej, prać w pralce- nie prałam, ale czyściłam po zdjęciu na mokro. Zdejmuje się dość prosto, chyba najtrudniej sciągnąć spod podłokietników. Ale jak robisz to uwaznie to powinno się obejsć bez problemów. Tak poza tym to zaczynasz od siedziska i idziesz po kolei do góry - to głownie zatrzaski. N akońcu sciągasz ze szczytu oparcia i gotowe... pozdr mymcia Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama20 Re: PP Pliko 3 - pranie tapicerki 25.06.04, 15:44 pralam w pralce i to pare razy i nic sie nie stalo tylko na najnizszych obrotach.ale budki nie pralam w pralce.pamietajcie zeby w pralce bylo dosc duzo rzeczy to wtedy napewno sie nic nie stanie , ale nie zaduzo bo sie nie dopierze.mozna polewac vanishem bo polewalam i nic nie bylo.budke tez pralam ostatnia wode z pralki co pralka spuszcza zatrzymalam w wannie i w tej wodzie upralam budke.sciaga sie latwo tapicerke ale trzeba troche wprawy.sciaga sie wszystko oprocz pasow.powodzenaia. Odpowiedz Link Zgłoś