Dodaj do ulubionych

cocodrillo -70%

24.07.12, 12:10
Była pooglądać i kupiłam nawet córce kilka bluzek za 18-27zł w rozmiarze 104-110.
Wydaje mi się, że teraz warto zajrzeć smile
Obserwuj wątek
    • juvian Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 12:16
      Do d..y mają te wyprzedaże, spodnie dresowe dla chłopca z 76 na 44 zł, niech "se wsadzą". Za 25 zł zastanawiałbym się czy je kupić....
    • pelasia_0 Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 13:46
      No zdecydowanie do kitu ta wyprzedaż. W zeszłym roku na letniej wyprzedaży to ceny mieli naprawdę super. Kupiłam wtedy trzy pełne torby ciuchów za śmieszne pieniądze. Teraz od tej zimowej wyprzedaży to ceny mają kosmiczne na wyprzedaży!
      • areola82 Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 16:58
        kupiłam dzisiaj synkowi koszulki, spodenki krótkie i body - wszystko w cenach 18-23zł, w sklepie internetowym. Też uważam że wyprzedaż do kitu, ale lubię ich ubranka. W regularnych cenach kupuję może 2 ubrania w roku, ale w tej niby wyprzedaży zawsze troszkę więcej kupię. Jak dla mnie to ich ceny wyjściowe są obecnie kosmiczne, np 99zł za bluzę w rozm 92?
    • natalek79 Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 18:17
      Tez lubiłam cocodrillo i chętnie kupowałam niegdyś dla moich obecnych starszaków i to nie czekając na wyprzedaż, bo wtedy to już hurtem smile Niestety od jakiegoś czasu ceny z kosmosu i jedyne co nabyłam w ciągu ostatnich dwóch lat to kurtka dla młodego...Nie pamietam już kiedy miałam ostatnio ochotę wogóle do nich zaglądać stacjonarnie. A szkoda, bo jakość dobra i ładne kolekcje zazwyczaj.
      • mamaagula Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 20:10
        Ja byłam w piątek. -70% od czwartku. Kilka rzeczy wybrałam, bo jeszcze rozmiarówka była pełna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka