mamakarolla 24.07.12, 12:10 Była pooglądać i kupiłam nawet córce kilka bluzek za 18-27zł w rozmiarze 104-110. Wydaje mi się, że teraz warto zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juvian Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 12:16 Do d..y mają te wyprzedaże, spodnie dresowe dla chłopca z 76 na 44 zł, niech "se wsadzą". Za 25 zł zastanawiałbym się czy je kupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 13:46 No zdecydowanie do kitu ta wyprzedaż. W zeszłym roku na letniej wyprzedaży to ceny mieli naprawdę super. Kupiłam wtedy trzy pełne torby ciuchów za śmieszne pieniądze. Teraz od tej zimowej wyprzedaży to ceny mają kosmiczne na wyprzedaży! Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 16:58 kupiłam dzisiaj synkowi koszulki, spodenki krótkie i body - wszystko w cenach 18-23zł, w sklepie internetowym. Też uważam że wyprzedaż do kitu, ale lubię ich ubranka. W regularnych cenach kupuję może 2 ubrania w roku, ale w tej niby wyprzedaży zawsze troszkę więcej kupię. Jak dla mnie to ich ceny wyjściowe są obecnie kosmiczne, np 99zł za bluzę w rozm 92? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 18:17 Tez lubiłam cocodrillo i chętnie kupowałam niegdyś dla moich obecnych starszaków i to nie czekając na wyprzedaż, bo wtedy to już hurtem Niestety od jakiegoś czasu ceny z kosmosu i jedyne co nabyłam w ciągu ostatnich dwóch lat to kurtka dla młodego...Nie pamietam już kiedy miałam ostatnio ochotę wogóle do nich zaglądać stacjonarnie. A szkoda, bo jakość dobra i ładne kolekcje zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: cocodrillo -70% 24.07.12, 20:10 Ja byłam w piątek. -70% od czwartku. Kilka rzeczy wybrałam, bo jeszcze rozmiarówka była pełna. Odpowiedz Link Zgłoś