Dodaj do ulubionych

Baby born i smoby

29.07.12, 22:04
Hej dziewczyny dziś spędziłam dzień na poszukiwaniu lalki baby born magiczne karmienie i wózka smoby Bebe Confort lub Quinny szukałam w Platanie, M1, Smyku i okolicznych sklepach nigdzie nie znalazłam tej lalki ani wózka czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie je znajdę, chciałam zobaczyć na żywo czy warto w to zainwestować zanim kupię na allegro.
Obserwuj wątek
    • agnes12312 Re: Baby born i smoby 30.07.12, 08:30
      widzialam ostatnio w www.patiimaks.pl/
      • fredy58 Re: Baby born i smoby 30.07.12, 10:50
        Z tego co doczytałam się na stronie sklep jest jedynie w Poznaniu i Gorzowie tak?
    • 1_mama_natalki Re: Baby born i smoby 30.07.12, 09:56
      Hej,

W zeszłym tygodniu kupiłam tą lalkę na allegro dla swojej córki.
      Co mi się nie podoba:
      - tego loda trzeba zanurzyć w lodowatej wodzie i lalkę "pocierać" kilka minut żeby był efekt - ja się jeszcze tego efektu nie doczekałam,
      - nocnik średnio psuje do lalki,
      - jak się lalkę nakarmi to wiecznie z niej cieknie,
      - lalka sika po położeniu na plecy - do nocnika tylko wtedy jak jest w nią dużo wlane
      - łez jeszcze nie widziałam - może nie potrafię,
      - nie próbowałam lalki karmić załączoną kaszką - bo instrukcja wypróżnienia lalki mnie przerosła.

Ja kupiłam wersje z kaloszami i płaszczykiem, żeby kalosze zmieniły kolor też trzeba je włożyć do lodowatej wody - to akurat mi się udało - efekt marny.

Co działa?? Lalka pięknie zamyka oczy jak da jej się smoczka.

ogólnie nie polecam

Pozdrawiam
      • fredy58 Re: Baby born i smoby 30.07.12, 10:47
        Tego właśnie się bałam, ale przejrzałam już wszystkie lalki i tylko ta mi się podobała pod wg funkcji chciałam taką którą można będzie również kąpać a tu taki pechozol że mi to odradzasz bo na marne wydana kasa. Może ktoś mi poleci jakąś inną ale chce bobasa - smok\zasypianie, pije\sikanie, nie zależy mi żeby mówiła wolę ją do kąpieli.
        • 1_mama_natalki Re: Baby born i smoby 30.07.12, 11:04
          A jeszcze co do kąpania - to w instrukcji jest niby napisane, że można ale żeby nie moczyć całej lalki uncertain
    • kristina_barcelona Re: Baby born i smoby 30.07.12, 10:49
      Z tego co zauwazylam w sklepach chyba nie robili zbyt wielu dostaw w wakacje, zaraz bedzie "powrot do szkoly" to pewnie wtedy bedzie wiecej zabawek dostepnych itp
      • karolinka251 Re: Baby born i smoby 30.07.12, 16:00
        Córka ma lalke od 2 miesięcy.Jest zadowolona wszystko działa ok... kaszki nie próbowałyśmy dawać. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka