Dodaj do ulubionych

figurki Toy Story

09.08.12, 21:07
Dziewczyny gdzie kupię figurki z bajki Toy Story. Mój 5 latek jest na etapie tej bajki, a tu nawet w Smyku nie ma Buzza, czy Chudego. Na allegro są owszem, ale Buzz składany jakieś klik klucze do zmiany postawy , po co to potrzebne, a chudy w takiej cenie, że głowa boli. Kurcze w Smyku nie, w Entliczku nie, to gdzie?
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Re: figurki Toy Story 09.08.12, 21:19
      W realu obecnie wszystkie przecenione, po 10 i 20 zł w zależności od wielkości.
      • mycha79 Re: figurki Toy Story 09.08.12, 21:29
        Na allegro mnóstwo małych oryginalnych figurek.
        • iit2 Re: figurki Toy Story 10.08.12, 21:00
          Na allegro wiem, że są,ale albo malutkie, albo już udziwnione, czyli tak jak pisałam z kluczami, które trzeba przekręcać i skręcać buzza,a jeżeli chodzi o Real, to nie wiem, czy we wszystkich .Muszę to sprawdzić, albo w Krakowie, albo w Czeladzi. Dzięki.
          • iit2 Re: figurki Toy Story 11.08.12, 07:35
            Acha, a jak sprawdzić przez internet, czy w danym Realu są takie figurki, bo jak weszłam na stronę reala, to nie bardzo dało się tak zobaczyć.
            • iit2 Re: figurki Toy Story 27.08.12, 21:33
              Dziewczyny jeszcze raz zwracam się z wielka prośbą. Byłam w Realu w Katowicach i niestety nie ma żadnych figurek.
              Na allegro za 30 cm Chudego trzeba dać 160 zł , Buzz 15 cm za 90, ale tak jak pisałam wcześniej nie taki normalny model, tylko jakiś z kluczykami do składania. I tylko takie sa, natomiast Chudego, czy Jessi nie ma poniżej 150 zł.
              Kurcze , pytałam nawet w sklepach u siebie na "wsi", ale nie sprowadzą , bo podobno nie ma w hurtowniach.
              W jaki sposób mogę się dowiedzieć, w których Realach są te figurki?
              Czy może ktoś orientuje się co do Krakowa?
              • kasiol81 Re: figurki Toy Story 27.08.12, 21:51
                Nie licz na to że te figurki z Reala będą jakieś wypasione 10, 20 zł to zapewne jakaś miniaturka coś a la dodawane w 2010 na stacjach bp.

Też mam fana Chudego i bandy,nam się udało kupić nowego Chudego przed tym całym szałem przed premierą Toy Story 3, ze śpiworem i lampą święcącą dźwięk,sznurek na plecach wink i te bajery za 89 zł podczas gdy na all chwilę później "chodził" za 299 zł wink obserwuj all, a nóż widelec coś się trafi, choć jakiś miesiąc temu z ciekawości obserwowałam aukcję sprzedaży używanego Chudego i poszedł za ponad 200 zł.
                • sisterofnight79 Re: figurki Toy Story 27.08.12, 22:52
                  takie wypasione - mówiące i świecące to niestety koszt co najmniej 120 zł za używane . długi czas polowałam na allegro na używanego Buzza, w końcu kupiłam uszkodzonego (nie wydaje dźwięków) za 50 zł.
                  • mycha79 Re: figurki Toy Story 27.08.12, 23:53
                    no wiadomo, że jak za małe pieniądze to figurki są małe albo badziewne. Jak chcesz duże to musisz dopłacić. Ja kupiłam używanego za 80 zł dużego Buzza mówiącego po polsku. Dostał na mikołajki i nadal go uwielbia. Jeśli to wielka miłość do toy story warto zainwestować. Oprócz tego ma 3 małych buzzów nieoryginalnych i też się nimi lubi bawić, ale wielki Buzz wygrywa.
                    • kasiol81 Re: figurki Toy Story 28.08.12, 08:54
                      Dokładnie jak napisała mycha79, jeśli to wielka miłość zainwestuj w jedną porządną.U nas Toy Story to jedyna z "faz" która nie mija,od 4 lat non stop na topie,Chudy wygląda już jak ten z Toy Story II jeśli nie gorzej,a tak dobrego renowatora jak w tej bajce nie znam wink targa go wszędzie, kilka razy się zgubił, zostawił w sklepie, w zoo, w parku, na wycieczce w Niemczech i jakimś cudem ciągle do niego wraca wink

Też bym chętnie dokupiła zapasówkę, ale u nas jest o tyle problem, że musi być taki sam jak ma, w sensie oczy,uśmiech wink a takiego jak nasz już nie ma wink jak pokazuję mu inne to mówi że tamte są jakieś dziwne i nie wyglądają jak prawdziwy Chudy.

• iit2 Re: figurki Toy Story 29.08.12, 21:05
                        Więc chyba nie mam wyjścia i muszę kupić tego za 150 zł na All............dzięki dziewczyny.
                        ( a gdzie Chudy, Jessi - każde po 150 zł ..............jeju !!!!!!!!!!!!!!!!!!)
                        • niki36712 Re: figurki Toy Story 29.08.12, 23:13
                          Zobacz na angielskim amazonie:
                          pluszowa trójka bohaterów za 14 funtów czyli ok. 75 pln
                          lalka Jessie Mattela za 16 funtów
                          Buzz za 12 funtów
                          • merci77 45 cm Chudy 30.08.12, 00:12
                            niedawno był po 15 funtów na disney store.uk i jessie i inne duże maskotki-figurki, kolezanka mi zakupila tego 45 cm gadajcego,wyszlo nas ok 70-80 zł a na all cena kosmos, moze zagladaj na tą stronkę
                            www.disneystore.co.uk/toy-story-talking-woody-doll/mp/51249/1000050/
                            • iit2 Re: 45 cm Chudy 30.08.12, 11:40
                              A jak się zamawia na tej angielskiej stronie, bo pierwszy raz tam weszłam?
                        • azyli Re: figurki Toy Story 30.08.12, 02:14
                          Mam figurkę nieduzego Buzza (ok 15 cm) Mattel. Bez dźwięków, ma ruchome stawy i z tyłu przycisk który obraca rękę i rzuca bumerangiem. Mój synek juz sie nim nie bawi, wiec jeśli jestes zainteresowana odezwij sie na maila gazetowego.
                          • iit2 Re: figurki Toy Story 30.08.12, 11:31
                            Dzięki, ale Buzz synka musi mieć wszystko, więc i dźwięk niestety też. Taki typ mi się trafił.....ha.ha!!!
                            • mamaemmy Re: figurki Toy Story 31.08.12, 23:15
                              ja ostatnio dorwałam interaktywneg BUZZA na ciuchach za 18zł-duzy z dzwiekami i swiatłem.
                              I igurki -całej gromadki za laczna kwote 9zł(były na wage)
                              Nie odsprzedam,bo moja sie bawi,ale moze pochodz w ciucholandach?smile
                              • iit2 Re: figurki Toy Story 01.09.12, 21:43
                                Dzięki, ale niestety za małe miasteczko.
                                A swoja drogą może ktoś podpowie, bo ma co to za Buzz ten klik klak, do składania z kluczem, bo jakoś nie przemawia do mnie?
                                Są na allegro, w miarę cena , ale potrzebny klucz, żeby go przestawić i składa się chyba z 52 elementów,.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka