makoc 28.08.12, 18:06 Może ktos użytkuje i może podzielić się cennymi uwagami na temat tego łóżka? Mam pewne obiekcje, no i zdjecie nie pokazuje wszystkiego. Poszukuje białego łózka pietrowego i stad moje zainteresowanie, bo cięzko znaleźć coś w innym kolorze niż sosna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1majkasia Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 29.08.12, 04:51 ja sie zastanawiałam nad tym łóżkiem ale ostatecznie wybrałam takie sprzedajemy.pl/lozko-pietrowe-unicorno-lex-2-poziomy-dodatkowe-rozkladane-spanie,649867 z tym ze zamawiane u stolarza ponieważ będzie miało 180 cm materac a nie 200cm poza tym chciałam zeby było mocowane do ściany ze względów bezpieczeństwa no i wprowadziłam kilka swoich pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 29.08.12, 14:41 zamawiałaś z tego ogłoszenia? to jest osoba prywatna czy firma? nie podaje wymiarów, a nie moge znaleźć tego łóżka gdzie indziej. A jesli nie z ogłoszenia, to moge spytać, który stolarz ci zrobił takie same? Moge prosić o zdjęcie i cene? Podoba mi się, tylko obawiam się, ze bedzie za szerokie. U mnie max 110 cm może byc na szerokośc, bo mam wąski pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
1majkasia Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 30.08.12, 12:14 zmawiałam w swoim mieście(W-wa) u stolarza z ogłoszenia nie chciałam bo nie byłoby możliwości obejrzenia na żywo, przykręcenia do ściany, poza tym sama musiałabym je składać koszt to 1800 zł z montażem zdjęcia jeszcze nie mam bo łózko jest dopiero robione dol łózka mam 120 cm, szerokości a gore 90cm a te łózka Lixa sa tez na allegro za ok, 2000-2500 tys ale oczywiście bez materacy Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 30.08.12, 12:30 a moge jeszcze spytac, czy tez bedziesz miała taki sam wzór (otwory, kolorystyke)? I jak dlugo trzeba czekać na takie zamówienie? Ja tez jestem z Wawy, wiec gdyby stolarz sie sprawdzil, moze bym skorzystala Odpowiedz Link Zgłoś
1majkasia Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 30.08.12, 15:23 kolor łózka będzie biały z elementami niebieskiego i pomarańczu nie będzie szuflady , do komora na pościel będzie otwierana jak tapczan dzięki czemu obok łózka będę mogla jeszcze coś wstawić na początku wzorowałam sie na łóżko z linka z czasem jednak wprowadzałam swoje pomysły otwory pozostały takie same z niecierpliwością czekamy na łóżko chłopców fajne jest to u pana stolarza ze zanim zrobi łózko zatwierdzasz kolejne etapy( dla mnie to nie problem bo pan tez jest z Targówka Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 29.08.12, 07:10 Ja mam białe z IKEA www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90161772/ nie chciałam z sosny bo jest bardzo miękka, to jest troche jak prycza ale chłopcy sa zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 29.08.12, 14:15 > Ja mam białe z IKEA rel="nofollow">www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90161772/ > nie chciałam z sosny bo jest bardzo miękka, to jest troche jak prycza ale ch > łopcy sa zachwyceni. no własnie metalowe mi sie nie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 29.08.12, 16:29 Popatrz na komentarze tego sprzedającego, te wykreślone negatywy z niczego się nie wzięły Też chciałam kupić u nich piętrowca, na szczęście pierwsza kupiła kuzynka - masakra.Co prawda nie ma białego, tylko olchę...no powiedzmy że to olcha kolor wstrętny, jakość - porażka, brzydkie sęki, niedopasowane otwory lub ich brak,nawet po złożeniu chybocze się to na boki, szczebelki pod materacami się przesuwają tak że robi się dołek np pod pupą.Ja zrezygnowałam,zamawiam u stolarza. Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 30.08.12, 11:50 tak strasznie to nie jest z tymi komentarzami. Ale w związku z tym właśnie pytam, czy ktoś ma ten model? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 30.08.12, 15:29 Hmmm, poprzednim razem jak był tu wątek o tym sprzedającym, negatywów ( co prawda wykreślonych ale były) miał chyba ze 2 strony...może wykreślone zniknęły z czasem, ale było ich dużo i każdy pisał to samo . Odpowiedz Link Zgłoś
adamos27xxx Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 23.11.12, 11:22 a ja łózko zakupiłem od nich rok temu, jest naprawdę ok! Odpowiedz Link Zgłoś
d.jakszuk Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 04.10.12, 15:34 Przyznaję, że nie mam tego łóżka. Tylko dlatego, że chyba producent sam nie chce mi go sprzedać. Nie polecam ich... Nie wypowiadam się na temat jakości, ale kontakt z nimi jest delikatnie powiedziawszy utrudniony. W sierpniu chciałem kupić u nich łóżko, sprzedałem do tej pory użytkowaną przez dzieci kanapę. Na moje nieszczęście skończył się towar się na magazynie. Zadzwoniłem do nich i dostałem informację, że będą w połowie września. OK. Dzwonię więc w połowie września. "Nie ma, będą pod koniec września" - taką informację dostałem. Dzwonię pod koniec września (27.09.) usłyszałem, że nie ma, ale już w środę (03.10.) pojawią się na Allegro. Dzwonię do nich w czwartek, bo oczywiście na Allegro nie widać ich i dostaję informację, że nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Dostałem taką informację od pewnej miłej pani z propozycją, bym wysłał email a koleżanka mi odpowie na temat terminów. I co? I dupa. Koleżanka odpisała, lakoniczną wiadomość przekazała - "Nie wiadomo kiedy będą". A prośbę o kontakt z właścicielem lub kimś kompetentnym zbagatelizowała. A dzieciaki moje śpią bez łóżka. Gdybym wiedział, że tak to będzie wyglądało, sam bym zdążył już sobie to łóżko wystrugać scyzorykiem NIE POLECAM ICH!!! NIE RZETELNI. MAŁO SYMPATYCZNI (z wyjątkiem jednej pani). IGNORANCI. MAJĄ GDZIEŚ KLIENTÓW. Zastanawiam się tylko, czy właściciel czyta opinie o swojej firmie... Chyba nie, bo w przeciwnym przypadku inaczej podchodziliby do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
d.jakszuk Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 04.10.12, 16:54 Nie mogę skasować tego posta, więc piszę sprostowanie. Przed chwilą zadzwoniła do mnie pani z tej firmy i poinformowała, że mogą dla mnie specjalnie zrobić łóżko poza cyklem produkcyjnym. Nie ukrywam, że jestem mile zaskoczony ale szczęśliwy będę dopiero jak łóżko dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
d.jakszuk Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 14.10.12, 13:44 Łóżko dostałem, wręcz błyskawicznie. Muszę przyznać, że jak chcą, to potrafią. Wszystko przyjechało ładnie i solidnie zapakowane. Otworowanie pod śruby bardzo dobrze przygotowane. Do niczego nie mogę się przyczepić. Łóżko jest tak zaprojektowane, że nie miałem problemu z samodzielnym złożeniem, bez dodatkowej pomocy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 04.10.12, 21:09 ja mam łóżko Interbeds Kubuś z materacami spręzynowymi. u mnie wszytko pasowalo, łóżko jest bardzo stabilne, jestem bardzo zadowolona. za nic w świecie nie zamieniłabym na żadne z ikei a szczególnie na to metalowe. Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 04.10.12, 22:07 my w końcu kupilismy sosnowe z ikei, bo juz dłużej nie mogliśmy czekać. Bedzie malowane na biało. Jest bardzo solidne, nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
sonka29 Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 14.10.12, 18:14 Posiadam to łóżeczko właśnie w białym kolorze jest piękne Synek w nim śpi od kwietnia Złożenie bardzo proste. Góra spokojnie wytrzyma ciężar 100 kg, mąż tam spał - 90kg, mnie się też zdarzyło Kupiliśmy piętrowe z myślą o 2 dzieci, starszy braciszek ma 2,5 , natomiast młodszy 4 miesiące, trochę minie zanim ten drugi dołączy do wspólnego spania... Materace otrzymałam gratis są ze zwykłej gąbki, ale sprzedawca dorzuca także pokrowce na nie Odpowiedz Link Zgłoś
drzewachmuryziemia Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 14.10.12, 20:57 niestety ten link mi sie nie otwiera, kupiłam niedawno od interbeds kacper 3b w kolorze olchy i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
anitakie85 Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 30.10.12, 11:06 Ja mam łóżko Kubuś z tej firmy. Kupowałam przez allegro. Jestem bardzo zadowolona. Łóżeczko dobrze wykonane, stabilne. Mam materace piankowe. Wiadomo, że sprężynowe to lepsza jakość, ale pani z tej firmy poradziła mi, że mogą być za twarde (moje dzieci mają 4 i 5,5 lat). Po zastanowieniu posłuchałam jej i nie narzekam. Dzieci są zachwycone łóżeczkiem. Nie zamieniłabym go na żadne inne. Odpowiedz Link Zgłoś
na.cia Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 20.02.13, 12:15 podrzucam do góry. może ktoś coś ciekawego napisze?? zastanawiam się nad tym łóżkiem MAX - tylko szkoda ze nie można go obejrzeć na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
marled5611 Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 15.04.13, 22:05 na.cia napisała: > podrzucam do góry. może ktoś coś ciekawego napisze?? > > zastanawiam się nad tym łóżkiem MAX - tylko szkoda ze nie można go obejrzeć na > żywo... hej ja też jestem ciekawa, czy ktoś może coś napisać, mnie interesuje kacper lub kubus, pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
more69more Re: Łóżko piętrowe Interbeds Max ktoś ma? 17.01.17, 09:47 Ja zamawiałem to łóżko, czekałem 3 miesiące, obsługa, rzetelność i słowność tej firmy prowadzi do rozstroju nerwowego. Gorąco nie polecam. Tadzio Odpowiedz Link Zgłoś