Dodaj do ulubionych

Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o zakup

14.09.12, 11:21
Nie udało się z tą Promenadą, to może gdzieś indziej są jeszcze kolorowe kurtki zimowe (takie jak kombi jednoczęściowe) w rozm. 104.

Czy jakaś dobra duża zlituje się i kupi mi tą kurtkę - w BB nie ma i raczej nie będzie, a to zestawie kolorów tak mi się podoba...będę baaardzo wdzięczna - oczywiście pokryję wszystkie koszty...

Pozdrawiam!

Dorota
Obserwuj wątek
    • magusia80 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 11:54
      Jeśli Promenada jest aktualna może uda mi się podjechać w ciągu weekendu. proszę o kontakt na mail gazetowy.
      • emma_me Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 11:56
        ja się nie odzywałam, bo nie dam rady w tym tygodniu ani w weekend sad
      • calineczka793 Magusia dziękuję za dobre chęci w Promenadzie już 14.09.12, 12:20
        niestety nie masad
        • marika_ja Re: Magusia dziękuję za dobre chęci w Promenadzie 14.09.12, 13:22
          może mi się uda być w niedzielę w Szczecinie, jak jesteś zainteresowana to wyślij mi na maila: mki10@interia.pl swój numer telefonu, będę dzwoniła, czy aktualne...
          kiedyś mi dobra duszyczka z forum zakupiła kombi dla synka, więc może i ja komuś pomogę
          chodzi o ten multikolorowy w krateczki, tak?
          Magda
          • calineczka793 Marik_ja dziękuję za pomoc już 14.09.12, 13:51
            znalazła się dobra dusza w postaci Sylkismile
    • calineczka793 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 12:20
      Już wiem, że są tylko w Szczecinie 3 szt. i w Koszalinie 2 szt. czy jest może ktoś z tych miast?
      • krasulas Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 13:48
        Hm... obdzwoniłam śląskie KappAhl'e i tych kurtek nie ma...
        A też na nią czekam...
        Obsługa twierdzi, że ich nie będzie (tylko 1kolorowe)
        Ale jakoś... mam średnie zaufanie...
        • calineczka793 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 13:49
          Ja też obdzwoniłam Śląsk - nie ma i nie będzie, co dla mnie jest niepojęte, w BB w ogóle nie wiedzieli, że są takie kurtki. masakra...
        • calineczka793 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 13:50
          Aaa Krasulas w Wawie one były od co najmniej od m-ca - potwierdziła mi Pani z Promenady.
          • krasulas Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 13:55
            no nie żartuj!
            a ja na nie naiwnie czekam i czekam....
            wprawdzie chcę kupić ryzykownie 128cm dla córki (a ma wnet 9lat),... zauroczyła mnie (mamy taką wersję w postaci wiatrówki)...
            hm... tak naprawdę to chciałam cwanie z kuponem na 20% ją zakupić i kiszka!
            bo nawet nie bardzo mogę prosić kogokolwiek o pomoc!
            buuuuuuu
            • calineczka793 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 14:13
              Ja straciłam nadzieję, że będę jak się dowiedziałam, że w Wawie są od m-ca...pojawiły się z całą kolekcją Kaxa.

Ja dla Starszaka (3l) kupuję 104, pewnie na wyrost, ale tak mi się podoba, że jak będzie za duża to będzie nosił za rokwink O dziwo, w Szczecinie Pani powiedziała, że to chłopięca kurtkasmile
              • czarnulkaaa2 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 15:24
                Dziewczyny, wklejcie linka do tej kurtki, bedę w Manufakturze, to zerknę. I kupony nawet mam zniżkowe, jakby co smile))
                Krasulas-jaki rozmiar chciałaś??
                • krasulas Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 15:42
                  maksymalny - 128cm!
                  kurtki na www nie ma
                  ale to wersja z tego kombika:
                  www.kappahl.pl/article/kombinezon_320655
                  jutro będę z moją Perłą w KappAhlu i mierzyć będziemy to cudo:
                  www.kappahl.pl/article/kurtka_324244
                  wydaje mi się jednak, że wersja dziewczęca (z morelowo-różowymi dodatkami) jest taliowana, a ta... typowo chłopięca

no i jakość może być nieco lepsza niż kraciasta - choć tamta nieprawdopodobnie oryginalna jest!
                  daj znać czarnulko!
                  • czarnulkaaa2 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 15:48
                    Tak myślałam że to o to cudo chodzi smile podjadę chyba dziś, to oblukam dla Ciebie na 128 i dla koleżanki założycielki na 104, chociaż nie widziałam samych kurtek, ale też nie bardzo się przyglądałam...Dam znać na forum smile
                    • calineczka793 Czarnulko 14.09.12, 16:04
                      dzięki za dobre chęci - "mój" rozmiar został w Szczecinie i w Koszaliniesmile A mój egzemplarz zakupi mi już jedna z dziewczynsmile
                      • czarnulkaaa2 Re: Czarnulko 14.09.12, 16:07
                        Ok smile
                  • czarnulkaaa2 niestety, nie ma.... 14.09.12, 18:40
                    I w Łodzi chyba nie było, przynajmniej w Manu-jak spytałam, to wielkie oczy zrobiły....
                • patatajowa Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 15:42
                  na polskiej stronie nie ma zdjecia tej kurtki na szwedzkiej zreszta tez nie.
                  tylko niebieska i rozowa.
              • patatajowa Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 15:37
                a dlaczego to takie niepojęte dla ciebie? wink
                tych kurtek nie ma na stronie wogóle w tym kolorze, nie ma tez takiej informacji.
                w sklepie jest tylko info ze kombinezony jednoczesciowe wystepuja tez w wersji 2-czesciowej.
                nie pisze ze kazda wrsja kolorystyczna.
                u mnie w Rz sa 2 kappahle w zadnym nie ma 2-czesciowych tych wielokolorowych chociaz kombi wisza juz od dawna.
                podejrzewam ze jakies limitowane i tylko wybrancy-wa-wa ow korz wink je dostali.
                • calineczka793 Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 16:02
                  Na 100% te kurtki były w Wawie, Szczecinie i w Koszaliniesmile

Mówisz limitek - to fajnie - jest szansa, że Młody będzie miał jedyną w BB taką kurtkęsmile
                • a-e-p Re: Kappahl kurtka zimowa rozm. 104 - prośba o za 14.09.12, 16:07
                  Calineczka pytałam o kurtke (chyba kupowalam dla Ciebie kombinezon czy kurtke i w zwiazku z nadpłatą miałabyc teraz juz z głowy przesyłke), ale dokładnie jak pisze patatajowa, w Rzeszowie tych kurtek nie ma. Dostałam info, ze sklepy maja po prostu rozny asortyment. W Rz. kiedy Kappahl ruszył, nie mielismy przez jakis czas wogóle kurtek/ kombinezonow narciarskich...
                  • calineczka793 a-e-p dziękuję :-) 14.09.12, 16:24
                    Tak, początkiem roku pomogłaś mi w zakupie kombinezonów i kurtek dla chłopakówsmile
                    • zosia.gosia Re: a-e-p dziękuję :-) 14.09.12, 19:23
                      Ja kupiłam tę kurtkę na 128 w W-wie (Arkadia) ponad tydzień temu i faktycznie pani stwierdziła, że jeśli się podoba to żeby już brać bo tych kolorowych więcej nie będzie (podobno i dostawy reszty kaxs to już będą takie szczątkowe). Mi samej podoba się umiarkowanie ale mój syn 7 lat jest w niej zakochany, ogląda ją na wieszaku i wzdycha z rozrzewnieniem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka