balbins 30.09.12, 19:45 Mam paragon,nie mam pudełka.Przyjmą reklamację?Podeszwa oddziela się od buta,jak na buty za prawie 300 zł trochę słabo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: Reklamacja buttów Wojas 30.09.12, 21:12 Serio wymagają gdzies jeszcze pudła do reklamacji? W życiu się z czymś takim nie spotkałam. Nawet laptopa niosłam gołego do serwisu gwarancyjnego. Ja bym spokojnie szła z reklamacją. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Reklamacja buttów Wojas 30.09.12, 21:14 zdecydowanie brak pudełka nie stanowi problemu ps. własnie miałam wojasa buty kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Reklamacja buttów Wojas 30.09.12, 22:57 Reklamowlam 3 lata temu sandalki.po 3 zalozeniach odkleil sie pasek. przyjelo reklamacje but naprawiono i tego lata tez w tym sandalkach chodzilam. pudelka niemialam tylko paragon. Dodam ze mam tez od nich kozaki kupione za 200zl (obnizka z 400zl) i sa w super stanie.Wielka ich wada bylo to ze tak sliskie byly ze pierwszy spacer w nich ( dzieki Bogu z osoba towarzyszaca) szlam trzymajac sie kurczowo pod pache. Szewc zrobil z podeszwa za 20zl i sa ok.Ale nigdy nie spotkalam sie z tym by buty byly tak sliskie! Mam wiec jakies takie mieszane uczucia co doWojasa.. Odpowiedz Link Zgłoś