Dodaj do ulubionych

Śniegowce z Lidla czy Demar

06.10.12, 14:20
Zastanawiam się, które kupić czy te z poniedziałkowej oferty Lidla czy śniegowce Demar.
Bucuki mają być dla prawie trzylatka.
Obserwuj wątek
    • koralik12 Re: Śniegowce z Lidla czy Demar 06.10.12, 18:13
      Lidla nie miałam, z Demar byłam bardzo zadowolona.
    • magda-lenka78 Re: Śniegowce z Lidla czy Demar 07.10.12, 01:40
      mój 2,5 latek chodził w zeszłym roku w Demarach i były OK chociaż pisałam już w innym wątku że nie polecam tylko tego modelu allegro.pl/demar-kozaczki-sniegowce-welna-24-25-snow-mar-i2673160946.html (chodzi o rodzaj wiązania, bo but jakoś tak dla mnie deformował się na nodze).
      Szczerze wolę kupić buty z firmy która etatowo zajmuje się produkcją butów, ale ja ostatnio nie mam szczęscia do Lidla, może jestem uprzedzona wink
      • 2pati3 Re: Śniegowce z Lidla czy Demar 29.10.12, 10:39
        Ja też mam te Lidlowe,byliśmy wczoraj długo na śniegu i było ok.A, co dla mnie najważniejsza to sucha nóżka!Butki sprawdziły się w 100%.Na większe mrozy,myślę,nie nadają się,no ale wtedy zakładam dziecku skórkowe.Na naszą chlapę są w porzo wink
    • gebri01 Re: Śniegowce z Lidla czy Demar 07.10.12, 23:47
      Też mam ten sam problem.Miałam z Demaru,były b.ciepłe,teraz szukam dla 6-cio latka.Chyba jednak Demar,chociaż modele już inne na większą stopę i nie wiem,czy też będą dostatecznie ciepłe,Lidl w zeszłym roku sztywne jakieś miał.Te z gazetki wydają się ciekawe.Pójdziemy przymierzyć smile
      • gebri01 Re: Śniegowce z Lidla czy Demar 27.10.12, 01:26
        No i stanęło,że mamy te z Lidla,bo latorośl się uparła,że wygodniaste są,Wydają się ok.Na pewno na chlapę się sprawdzą.
    • bbkk Re: Śniegowce z Lidla czy Demar 27.10.12, 18:16
      Demar
      mój syn po dzisiejszych szaleństwach na śniegu w lidlowych wrócił z lodowatymi stopami sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka