Dodaj do ulubionych

Domek Hello Kitty - reklama TV

09.10.12, 20:29
Mam pytanie, orientujecie się może jak wygląda sprawa zakupy tego domku? Mała co widzi reklamę, jęczy że chce od Mikołaja. Więc zakupy ratalne nie wchodza w gręwink na stronie ich jest info,że domek można kupić jednorazowo za bodajże 400 zł lub 200 z jakimiś kuponami (domyślam się że wartość gazetek z kuponami przekroczy 200wink Ale z kolei cała kolekcja to chyba 60 szt po 25 zł to grubo ponad 1000. Więc 400 zł za domek wydaje się podejrzanie mało. Abstrahując od realnej jego wartościwink Prooszę o podpowiedź jeśli któras z mam wie coś więcej.
Obserwuj wątek
    • monaliska1985 Re: Domek Hello Kitty - reklama TV 09.10.12, 22:15
      właśnie też się zastanawiałam nad prenumeratą ale to wyjdzie coś ok 1600. a jeśli kupowane były by w kiosku pojedycze numeru to 2000zl. lekka przesada. pierwszy numer kupilam corce. Ogladalam na allegro tam domki sa ok 600 zloty z wyposazeniem tylko ze nie Hello Kitty. ja odpuszczam prenumerate.
      • nika1310 Re: Domek Hello Kitty - reklama TV 10.10.12, 09:21
        bez sensu zakup takiego domku. Dużo ładniejsze- moim zdaniem- są domki Sylvanian Families a w smyku bywają w naprawdę dobrych cenach.
      • corrina_f1 Re: Domek Hello Kitty - reklama TV 10.10.12, 09:31
        Rany ta cena to jakiś obłęd !
        Moja tak samo od tygodnia że chce taki domek, ale nie miałam pojęcia że to aż tyle kosztuje sad
        Swojego czasu kupiłam jej w TK Maxx taką malutką cukiernię- lodziarnię (nie wiem czy to ta sama cena), były dwie figurki, sama lodziarnia, lody, krzesełka, stolik i coś tam jeszcze.
        Kosztowało w porównaniu grosze, bo ze 30 zł chyba.
        • corrina_f1 Re: Domek Hello Kitty - reklama TV 10.10.12, 09:33
          widzę że mi sie udało w tym TK Maxxie bo normalnie kosztuje to 2 razy więcej :
          www.maskotkowo.pl/index.php?p709,hello-kitty-swiecacy-zestaw-lodziarnia
          Na tej stronie są też inne zestawy , może to alternatywa dla domku smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka