ivaz 11.10.12, 06:57 wydaję mi się ze cena jest OK, może któraś się skusi outlet-online.pl/obuwie-ecco/dzieci/snowride-black-black-4226.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 07:34 Rzeczywiście tanio. Inne trzewiczki jesienne też w niezłych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 08:38 znacie ten sklep? można bez obaw zamawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 08:47 W tym problem, że nie znamy tego sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 09:49 A ja się skusiłam, wzięłam za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
intelborel Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 09:55 a ja zrobiłam przelew ale jest tam również możliwość odbioru osobistego w sklepie niedaleko Wa-wy, adres jest, przelew zrobiony bezpośrednio na konto nie przez PayU,więc jakoś jestem spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
jk-5 Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 11:52 sklep stacjonarny działa tam od kwietnia , a internetowy od września www.opineo.pl/opinie/outlet-online-pl neptunka napisała: > znacie ten sklep? można bez obaw zamawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 09:57 te Terra VG to są buty zimowe czy trekkingowe nieocieplane? Czy nadają się na szczupłe stopy/pięty? Może ktos sie orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: przepraszam - link 11.10.12, 09:58 outlet-online.pl/obuwie-ecco/dzieci/buty/terra-vg-night-shade.html zimowe czy trekkingowe nieocieplane? Na szczupłe stopy/pięty z niskim podbiciem czy standardowe a może na szersze stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: przepraszam - link 11.10.12, 10:07 Córka znajomych śmigała w nich całą zeszła zimę i były ok Osobiście nie mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 10:13 Są ocieplane i na są właśnie na szczupłą stopę, wg mnie. Córka ma pulchną stopę, a syn średniej tęgości i dla nich były za wąskie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 10:14 > Są ocieplane i na są właśnie na szczupłą stopę tzn. są na szczupłą stopę Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: ecco chyba w niezłej cenie 11.10.12, 10:13 Wielkie dzięki! Lubimy ten model, a za taką cenę faktycznie warto. Kupiłam córce jako drugą zapasową parę zimówek więc mam już zakupy z głowy Ps. Widzę, że towar juz niedostępny. Mam nadzieję, że do nas dotrą Odpowiedz Link Zgłoś
drzewachmuryziemia czy te buty sa ocieplane? 11.10.12, 22:29 wiecie moze, czy ten model jet ocieplany? nadaje się na zimę? outlet-online.pl/obuwie-ecco/dzieci/buty/ecco-mimic-high-cut-quick-fast.html wszystko kurcze juz wykupione, jesli chodzi o rozmiar, ktorego szukam Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: czy te buty sa ocieplane? 12.10.12, 02:32 Te buty nie nadają się na zimę, nie są ocieplone - na jesienną chlapę tak, bo są z membraną Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: ecco chyba w niezłej cenie- Różnica - help 12.10.12, 08:59 Czym się różnią te : outlet-online.pl/obuwie-ecco/dzieci/winter-queen-night-shade.html od ecco sway ? Które lepsze nie typowo na zimę, ale na czas jesienno- zimowy . i które lepsze na szczupłą stopę Odpowiedz Link Zgłoś
martula06 Re: ecco chyba w niezłej cenie- Różnica - help 12.10.12, 13:59 Sway są skórzane, nie mają Gore-texu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: ecco chyba w niezłej cenie-juz mam 12.10.12, 15:08 zamowilam wczoraj dzisiaj wlasnie dostałam paczke. zamowiłam dla córki rzymianki srebrne g.s.i oraz impregnat.za pobraniem. buty ok, rachunek na wszystko tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
drobnostka7 Re: Patatayowa -ecco chyba w niezłej cenie-juz mam 15.10.12, 12:15 patatajowa napisała: > zamowilam wczoraj dzisiaj wlasnie dostałam paczke. zamowiłam dla córki rzymiank > i srebrne g.s.i oraz impregnat.za pobraniem. buty ok, rachunek na wszystko tez > jest Hej, Patatyowa, czy buty dla córci pasują? Chodzi mi o rozmiar. Chciałam kupić mojej 3-latce kozaczki z tego źródła, którego dotyczył wątek ale mam problem z rozmiarem - Wcześniej zamawiałam przez "outlestore" Ecco i porównałam sobie teraz tabele rozmiarów na ecco w obu sklepach i one się różnią. Wybierałaś rozmiar dla małej na podstawie tabeli z outlet online? Trafiłaś z rozmiarem? Bardzo prosze o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Patatayowa -ecco chyba w niezłej cenie-juz ma 15.10.12, 14:45 qrcze dziwna jakas jestem nigdzy nie patrze na tabele rozmiarów biore na podstawie tego co córka nosi i porownujac z innymi ecco ktore mamy/mielismy. teraz miała na lato tez model na podeszwie gsi tylko inny wierzch. nosiła przez lato 38 i mały zapas został do konca. na przyszłe wziełam 39 -mam nadzieje ze beda dobre. jak nie to oczywiscie allegro zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
enoma Jaka cena 12.10.12, 15:34 Jak cena była wczoraj na te butki? Bo jak wchodziłam to ich nie było, a teraz widzę, że są znowu po 199,99zł. Wczoraj też taka cena była? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: ecco chyba w niezłej cenie 15.10.12, 18:08 Jeszcze raz dziękuję za cynk. Nasze buty dziś dotarły Obsługa super, sklep godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ecco chyba w niezłej cenie 15.10.12, 22:27 Moje buty tez dotarły na drugi dzień, wszystko w porządku, paragon jest, można kupować Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: kod rabatowy 19.10.12, 13:51 Sklep działa ekspresowo...ale ja dziś odsyłam Polazłam go galerii a tam... modele które zamówiłam po 79,99 (tu 139,99) Aż niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
katpaw Re: kod rabatowy 19.10.12, 14:09 W której galerii byłaś? W jakim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: kod rabatowy 19.10.12, 14:53 Tarnów Wpisz w google jaskinia butów prowadzą też sprzedaż na all ale ceny nieco wyższe choć sandały np po 109 (a linkowany sklep 139 ) Odpowiedz Link Zgłoś