lilyane 11.10.12, 18:31 wczoraj widzialam promocje na te buty, przecena z 499 na 149 orientujecie sie jak jest z jakoscia tych butow? allegro.pl/outlet-the-north-face-hedgehog-gtx-iii-u85-43-67-i2703520993.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leneczkaz Re: buty 11.10.12, 18:50 Heeej Jakość jest przerewelacyjna o ile są oryginalne. I cena serio dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: buty 11.10.12, 18:58 Doklanie o ile oryginalne. Ja mam kurtke Face i jest super ale jednak wole Wolfskina bo nie podrabiaja go a Face owszem pelno jest podrobek. Odpowiedz Link Zgłoś
magkon1 Re: buty 11.10.12, 20:56 Muszę Cię niestety wyprowadzić z błędu Wolfskina podrabiają na potęgę niestety... Z resztą teraz to już chyba wszystko podrabiają Odpowiedz Link Zgłoś
lilyane buty THE NORTH FACE 11.10.12, 20:50 lypnelam wczoraj te buty,szybko sie rozeszly. oby to bylo oryginalki,bo moj m ma butodestrukcyjna stope... szybko nieszcza sie jego buty. oby tu bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: buty The North face 12.10.12, 08:56 Moj maz z uwagi na czeste deszcze u nas uzywa butow North Face z GTX juz 4 rok.Buty uzywane 6 dni w tygodniu + czasem neidziela na wypady podmiejskie.BUTY sa rewelacyjne, nie do zdarcia chyba i membrana dziala super.Mamy tez sporo odziezy wierzchniej typu bluzki czy kurtki i wszystko jest naparwde extra.Teraz poluje na kurtke dla syna , mam nadzieje ze sie rowniez nie zawiode. Odpowiedz Link Zgłoś