01.11.12, 22:46
Często czytam że kupiłyście jakieś rzeczy w outletach w bardzo dobrych cenach. Nie było u nas w mieście sensownych outletów do tej pory ale w przyszłym tygodniu ma się otworzyć całe centrum wyprzedażowe. Weszłam na stronkę i tam marki głownie sieciowe: reserved, wójcik, ecco, smyk megastore, gatta, coccodrilo...to outlety? Nie było u nas smyka megastore i weszłam na opis sobie, nie wynika z niego, że to outlet-raczej wręcz przeciwnie....
www.outletpark.eu/s,1,artykuly-dzieciece.html?c=1
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: Outlety 01.11.12, 22:54
      Z opisu sklepu wynika, że to centrum wyprzedażowe - chyba najlepiej poczekać i zobaczyć bezpośrednio po cenach...
      Zazdroszczę, bo w naszym zakątku mnóstwo świetnych i nowych galerii, ale cos takiego byłoby super. Chętnie poczekam na relacje, bo małżon sporo jeździ służbowo, a i latem mamy w planie wypad, to fajnie byłoby zajrzeć w takie miejsce jeśli faktycznie będzie to fajny outlet.
    • pelasia_0 Re: Outlety 01.11.12, 22:56
      Akurat jeżeli chodzi o Smyka, to oni informowali od razu, że to nie będzie sklep outletowy niestety uncertain
      • slonko1335 Re: Outlety 01.11.12, 23:03
        tak coś mi się zdaje, że te outlety to tam w mniejszości będą....
        Pelasia byłaś w schwedt ostatnio? jutro się wybieram na szybko do Oder Center i nie wiem czy do Ernstings Family uderzać...
        • pelasia_0 Re: Outlety 01.11.12, 23:14
          Ja się w sobotę wybieram smile A ostatnio byłam 2 tyg temu. W Ernsting's Family nic ciekawego nie było, ale tam asortyment często się zmienia. Za to w H&M były jakieś przeceny. Co prawda za wiele tego nie wisiało, ale można było coś wygrzebać. No i w Realu widziałam ten słynny domek Olivi po 49Euro, a to chyba dość atrakcyjna cena, tylko nie wiem czy to jakaś promocja była, czy regularna cena.
    • rosool Re: Outlety 02.11.12, 09:36
      Patrzac po innych markach które pojawią się w tej jakby nie było galerii handlowej to będzie normalne centrum handlowe. Tylko Nazwa jest myląca - widocznie właściciel miał tylko taki pomysł.
      • slonko1335 Re: Outlety 02.11.12, 09:40
        Też mi się tak właśnie wydaje, że z tymi outletami to ściema.....
        • pln10 Re: Outlety 02.11.12, 12:14
          No nie wiem, z wypowiedzi dyrektora centrum i artykułów na ten temat wynika jakby co innego, cyt.

"Outlet Park Szczecin należy do kieleckiej spółki Echo Investment (podobnie jak remontowane obecnie Galaxy). Oprócz kina Helios znajdzie się tu ok. 70 sklepów oferujących markowe towary (końcówki serii i tzw. nadwyżki produkcyjne) w niższych nawet o kilkadziesiąt procent cenach."
          Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,12637533,Outlet_Park_Szczecin__Otwarcie_7_listopada_po_poludniu.html#ixzz2B3w6U54V

Mieszkam dosłownie po sąsiedzku, także trzymam rękę na pulsie wink
          • slonko1335 Z tego też wynika, że jednak outlety: 06.11.12, 14:45
            szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,87121,12801341,Ostatnie_porzadki_przed_otwarciem_Outlet_Park_Szczecin.html
            no nic może się w przyszłym tygodniu wybiorę sprawdzić, choć promocje na otwarcie kuszą.....
            • eesti_2005 Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 06.11.12, 16:22
              Promocje kuszą, ciekawe tylko, jakie będą ceny...
              Chciałam jutro tam jechać, ale trochę się obawiam tych tłumów.
              • slonko1335 Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 06.11.12, 18:07
                Daj znać jakbyś się wybrała, mnie na otwarcie chyba nic nie namówi, żeby chociaż rano to było...
                • kroliczyca80 Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 06.11.12, 18:17
                  O, zazdroszczę outlet-budy, nasza krakowska daleko pod miastemsad Jeśli będziecie na otwarciu to zróbcie fotybig_grin Oby nie było ofiar śmiertelnych... Otwarcie o 16... co za geniusz to wymyślił?
                • eesti_2005 Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 06.11.12, 23:29
                  No właśnie tak planowałam pojechać rano, a tu dopiero o 16 otwarcie. Dlatego pojadę lepiej w czwartek ok południa smile
                  • dorciaszek Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 07.11.12, 08:23
                    W Łodzi tez Ptak otworzyl ogromny outlet. Byl ktos z was tam i warto??
                • eesti_2005 Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 08.11.12, 22:42
                  Byłam dziś i już wiem, że będę stałą klientką Outlet Parku.
                  Ceny naprawdę atrakcyjne. Firmowe buty (Puma, Nike, Reebok, Adidas) można spokojnie kupić do 200zł. Nawet damskie zimowe kozaki kosztowały 179zł. Coccodrillo i Reverved (byłam tylko na dziale kids) też super. Zimowe buty z Coccodrillo po 40-50zł, bluzy i spodnie 20-30zł. Buty Ecco od 109zł, supefity podobnie. Nawet zjeść można tanio smile Mi się bardzo spodobało.
                  • slonko1335 Re: Z tego też wynika, że jednak outlety: 08.11.12, 22:48
                    Ja jutro rano na zwiady się wybieram....dla mnie to wyprawa na drugi brzeg ale mam tam kilka rzeczy do załatwienia odkładanych od dawna to stwierdziłam, że będzie dobra okazja żeby załatwić je jutro i zahaczyć o outlet...
                    Superfity powiadasz nieco powyżej stówki...hm...pewnie i ja będę stałą klientką.....rany dobrze, że już wypłata przyszła....
    • slonko1335 I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 20:58
      strasznie jestem ciekawa...

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,12812105,Ruszyl_Outlet_Park_Szczecin__klienci_pobiegli_do_sklepow.html
      • leila78 Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 21:14
        miałam jechać ale akurat mąż wracał i mówił, że w rejonie wszystko zakorkowane na amen. odpuściłam i pojadę jutro.
        • pln10 Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 21:32
          Byłam o 16 tej, ludzi tłum a parking 2 godz. póżniej nie dość że cały zajęty to jeszcze ten na pobliskim Realu i Lidlu też, masakra. Nie pooglądałam dobrze asortymentu przez ten cały tłum. Ale np. Reserved jest duży i jest malutki dział dziecięcy (przy zakupie dwóch rzeczy jest dodatkowo 20% rabatu, przy trzech-30% a przy chyba 4 i wiecej jest 40%) warto poszperać ale najgorsze to oooooolbrzymie kolejki do kasy, mnie przynajmniej skutecznie zniechęciły. Jest też wielki Smyk i małe Coccodrillo i Wójcik (mega tłumy w tych dziecięcych). Najmniej ludzi chyba było w Tommy Hilfiger, pewnie ze wzgl. na ceny (nie wiem nie wchodziłam). Fajna jest Vero Moda, ale ona już prędzej istniała w Centrum Słonecznym, więc ceny są podobne, może asortyment większy. Jak coś chcecie to pytajcie bo więcej nie pamiętam. smile
          • slonko1335 Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 21:36
            Dzięki i gratuluję odwagismile
            Mnie tak naprawdę interesuje czy ceny rzeczywiście outletowe czy to ściema....a jak ecco? miało być na otwarcie obuwie ecco w dobrych cenach...oprócz ecco są jeszcze jakieś buty? bo najbardziej butów mi chyba brak w naszym mieście w rozsądnych cenach...
            • miesiakk Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 21:40
              slonko1335 napisała:

> Dzięki i gratuluję odwagismile
              > Mnie tak naprawdę interesuje czy ceny rzeczywiście outletowe czy to ściema....a
              > jak ecco? miało być na otwarcie obuwie ecco w dobrych cenach...oprócz ecco są
              > jeszcze jakieś buty? bo najbardziej butów mi chyba brak w naszym mieście w rozs
              > ądnych cenach...

www.outletpark.eu/s,4,obuwie-i-galanteria.html?c=1
            • pln10 Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 21:52
              slonko1335 napisała:

Poszłam z mężem ale jak wychodził z domu to powiedział że to siara tak stać przed sklepem i czekać aż otworzą wink Swoją drogą szybko z tamtąd zwiałam bo naprawdę było męcząco. Co do butów: ecco wcale nie takie tanie, ceny sobie jakieś ponaklejali, pytałam co z tym -50% to babka powiedziała że oni już obliczyli i pometkowali z rabatem wink snowride chłopięce bardzo przebrane za ponad 200 były, były też jakieś modele pólbucików i sandałków, najtańsze chba za 120 i wzwyż (ogólnie przetrzepane) są też damskie ale nie mogłam się przedrzeć przez tłum - nie popatrzyłam. Jest też Kazar - sporo mega szpilek,są i kozaki chyba od 400 zł (ale patrzyłam b. pobierznie - pełno kobitek szukało butów, tłum), Mc Artur - nie wchodziłam i chyba są jeszcze dwa z włoskimi butami. Prócz tego są też sportowe buty (Puma, Nike..).

Poza tym sklep był otwarty już kilka godzin wcześniej dla VIP ów, może wytrzepali co lepsze kąski wink
          • miesiakk Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 21:37
            moja mamuśka ma tam jutro podjechać- wysyłam ją do ecco żeby zobaczyła co jest, bo podobno ma być obniżka o 50%
            • canterlot Re: I jak odważyła się któraś wybrać? 07.11.12, 22:16
              Ceny w ecco nie powalaja:
              allegro.pl/kozaczki-ecco-snowride-gore-tex-dla-dziewczynki-23-i2754185475.html - za ok 170-180 zł
              allegro.pl/ecco-kozaczki-sniegowce-gore-tex-r-34-fioletowy-i2710241011.html - o ile sie nie myle 240-250
              Były i wyższe ceny niektórych modeli dziecięcych. Na pewno nie było obniżki - 50%.
              Nic nie kupilam, bo rozmiarówka przebrana.
              • szafa_zebry BIG STAR - super ceny 09.11.12, 15:19
                Dziewczyny, bylam dzisiaj w Otlecie w Szczecinie.
                Są super ceny w Big Starez, bo dzisiaj (tylko dzisiaj) -30% od cen na metce.
                Kupiłam 3 pary sztruksów po niecałe 70 zł para!

Są świetne tanie męskie kurtki i płaszczyki, fantastyczne swetry rozpinane (niektóre po 89, niektóre po 69, a dzisiaj jeszcze -30% od tego).
                W ecco są niektóre rzeczy w dobrych cenach, dla dzieciaków buty po 149 (niewiele modeli), ale te nowe reklamowane botki po 299 zł (normalnie chyba po 499?). Ale nie powala to wszystko.

Sportowymi srednio jestem zainteresowana, weszlam tylko do 4F. W Wójciku niektóre ceny fajne (widziałąm kurtke po 49 zł), za to Cocodrillo - żenada, nie ma w czym wybierać. W Smylu promocja na tenisówki dziewczęce (śliczne) - są po 20 zł. Zakupiłam do przedszkola. Są małe i duże.

No i fajny sklep z rzeczami dla domu - świetne i tanie kubki (z myszką miko po 6 zł, z zygzakiem po 10), fajne czajniki po 29, 35 i 69, i wiele innych.
    • slonko1335 Re: Outlety 09.11.12, 19:02
      Byliśmy i baaardzo żałuję, że ten przybytek jest na Prawobrzeżu i mam tak daleko....Fakt wydaliśmy trochę kasy ale mąż akurat premię dostał niespodziewanie, więc bez żalu wielkiego. Kupiłam młodemu buty skórzane w outlecie reserved za 39 zeta-takie nie na mrozy ale na chłodniejszą jesień wyższe nieco z leciutkim ociepleniem, bo potem ma tylko porządnie ocieplane już takie zimowe a teraz biega w adidaskach, więc na ten okres przejściowy będą jak znalazł. Na wiosnę wzięłam mu superfity za 85 złotych i bardzo żałowałam, że mam już zimowe bo były zimówki superfity za 109 zeta...Starszej nic nie brałam bo jej muszę mierzyć ale znalazłam dla niej świetne pumy za 99, dla młodego kask narciarski w 4f za 54 zeta, ewnie jutro podjedziemy pomierzyć. Kupiliśmy kilka rzeczy do domu, kilka ciuszków i trochę bielizny dla siebie i zjedliśmy obiad w north fishu za pól ceny.
      • kasiol81 Re: Outlety 09.11.12, 21:30
        A ja mam mieszane odczucia wink
        może jak się tłum rozrzedzi i na spokojnie pobuszować będzie można to zmienię zdanie wink
        Reserved dział KIDS jak szmateks, resztki porozciąganych ubrań,to co w miarę wyglądało praktycznie w regularnych cenach.
        Coccodrillo - porażka, nie spodziewałam się zresztą wiele po nich wink
        Wójcik - ja nie lubię ich wzornictwa, choć jedna kurtka przykuła moją uwagę, wybór spory zwłaszcza dla dziewczynek cenowo nie mam pojęcia
        Big Star - promocja fajna, tylko wczoraj wieczorem łokciami trzeba było się tam przebijać wink
        Smyk mi się spodobał za to bardzo.
        Sportowe buty, wybór ok i ceny też.

Słonko- mam pytanko w któym sklepie były superfity??
        Ja po kilku sklepach wczoraj odpadłam,nie miałam ani weny ani siły przedzierać się przez szarańczę więc zawinęliśmy się szybko do domu.
        A, i ten sklep z artykułami do domu to....? wink
        • slonko1335 Re: Outlety 09.11.12, 21:40
          W reserved mimo zniżek za zakup większej ilości rzeczy wzięliśmy tylko buty, choć mąz się śmiał potem, że trzeba było wziąc gacie jakieś albo skarpetki bo i tak za darmo by były-przy zakupie dwóch rzeczy był rabat 20 procent od ceny na metce na obie, trzy rzeczy 30 procent, pięc rzeczy 40 procent - jakoś tak......Na dziecięcym rzeczywiście nie bardzo było w czym wybierać chyba, że dla niemowląt ale mnie ten dizał akurat nie interesuje...
          Coccodrilo faktycznie porażka.
          Superfity były właśnie w Wójciku. Przebrane ale akurat rozmiar podpasował, znaczy mam nadzieję, że podpasuje bo taki oszacowałam na wiosnę...
          Byliśmy rano, znaczy około południa, ludzi było sporo ale bez tragedii. A sklep z artykułami do domu to Dajar:
          www.outletpark.eu/shops,preview,59,dajar.html?c=1
          Sportowe buty i ciuchy dla dorosłych są w bardzo fajnych cenach, zwłaszcza buty-ja dzisiaj akurat nie miałam weny, mąż jakieś koszulki sobie kupił ja na spokojnie podjadę bez niego za jakiś czas.
          • eesti_2005 Re: Outlety 09.11.12, 21:51
            Ja po zrobieniu zakupów w Dajarze sprawdziłam ich na necie i okazało się, że za wszystko przepłaciłam dwukrotnie...
            Mnie akurat dział niemowlęcy też interesuje i wcześniej pisałam właśnie o ubraniach z tego działu w Coccodrillo i Reserved. Ale faktycznie dla dziewczynek wszędzie jest dużo większy wybór, niż dla chłopców.
            • slonko1335 Re: Outlety 09.11.12, 21:55
              To ja na wszelki wypadek nie będę sprawdzać, chociaż my akurat pierdoły pokupowaliśmywink planujemy przeprowadzkę w najbliższym czasie wiec w konkrety nie inwestujemysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka