Dodaj do ulubionych

ECCo w TK Max

07.11.12, 13:54
Sprawdzcie w swoich lokalnych sklepach bo u nas pojawilo sie dzis mnostwo Ecco z GTX zimowych (jesienne sa od jakiegos czasu) w dobrych cenach-chlopiece po 19,99 i dziewczece po 24,99 funty.Zaraz jade kupic mlodemu to napisze jaki to model.Prawdopodobnie w Polsce tez sa, warto zajrzec.
Obserwuj wątek
    • magma_pl Re: ECCo w TK Max 07.11.12, 14:23
      byłam dzis ale u nas kiszka na dziecięcym obuwiu
      • kornnella Re: ECCo w TK Max 07.11.12, 14:33
        A ja byłam wczoraj wieczorem i potwierdzam kiszka, na dziecięcym w szczególności. Ecco żadnego nigdy jeszcze w TkMax w PL nie widziałam.
    • verika Re: ECCo w TK Max 07.11.12, 14:32
      Do nas dopiero trafi to co wy nie kupicie wink
      Jeszcze jakiś miesiąc temu było sporo butów dla dziecka, a teraz lipa, mam wrażenie,że od miesiąca towaru nie dokładali i zostało to, czego już nikt nie chce, nawet u nas......
      • sylaluk1 Re: ECCo w TK Max 07.11.12, 17:16
        Kupilam, dla syna Snowboardery(takie jak te: www.sklepmarkowe.pl/206-ecco-snowboarder-kids.html) za 19,99 funtow, dla dziewczynek byly 2 modele , taki Winter Queen www.topeccoshoes.com/ecco-winter-queen-p-1399.html za 24,99 oraz takie: www.sklepmarkowe.pl/198-ecco-winter-queen-women.html tez chyba za 24,99. Poza tym dolozyli sporo Naturoino z ich systemem Rain Step w cenie do 19,99
        • magma_pl Re: ECCo w TK Max 07.11.12, 18:14
          no to tylko pozazdrościć . u nas naturino bywają ale jeszcze nigdy ecco nie widziałam,ale kto wie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka