karin33 09.11.12, 23:03 proponuje aby w ramach kobiecej solidarności umieszczać tu informację gdzie mozna coś dostać za darmo lub kupić za symboliczną złotówke........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga7878 promocja velvet 10.11.12, 04:50 ja zamówiłam sobie prezent na stronie velvetclub.pl . kupując produkty velvet zbieramy punkty z opakowań i wymianiamy na gratisy, a że sporo teraz promocji papieru toaletowego (tesco, intermarche) to skorzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: promocja velvet 10.11.12, 06:56 W aptekach dbam o zdrowie oplaca sie miec karty do wszystkich programow dla rodziny dziecka i siebie.Na ich podstawie dostaje sie rabat.Kupujac przez internet mozna odebrac w dowolnej aptece na dodatek placi sie troszke mniej niz stacjonarnie chociaz nie zawsze w magazynie maja to co w aptece jest tanszym odpowiednikiem. Wlasnie wymienilam 700 punktow na 2 elektryczne szczoteczki colgate dla dzieciakow. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 doz przykłądowe różnice w cenach 10.11.12, 09:45 Ja tylko dodam, że rożnice w doz w zakupach stacjonarnych a internetowo są spore. Immunotrofina 38 z groszami - 32 z groszami, "psiukadło do gardla" 15,99 - 9,99, teraflu około 19 zł - 15,99. To co ja kupuję przez internet okazuje się przeciętnie 5-6 zł tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikrj Re: doz przykłądowe różnice w cenach 10.11.12, 12:13 ale płacisz koszty wysyłki i wtedy juz wychodzi na to samo, chyba ze masz takie punkty co przesyłka gratis, albo bardzo tanio to podaj linka Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: doz przykłądowe różnice w cenach 10.11.12, 12:22 Akurat w aptece doz dostawa zamówionego towaru jest bezpłatna do ponad 1000 aptek w Polsce - wystarczy sprawdzić czy w danym mieście taka apteka funkcjonuje. Także zgadzam się, że posiadając karty można dokonać zakupów po atrakcyjnych cenach - towar odbieram następnego dnia po złożeniu zamówienia i płacę przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 te ceny to niezależnie od posiadania karty 10.11.12, 12:29 odbiór darmowy, u mnie w miasteczku powiatowym mam 2 apteki do wyboru. Ceny z internetu obowiązują niezaleznie od posiadania karty, dla posiadaczy niektóre rzeczy są jeszcze taniej, ale nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: te ceny to niezależnie od posiadania karty 10.11.12, 15:10 aby zrealizować zamówienie w dozie musisz zakupić produkty za minimum 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
karin33 Re: te ceny to niezależnie od posiadania karty 10.11.12, 21:05 to prawda ze zbieranie punktów pozwala coś odebrać za darmo za te punkty oraz że zakupy w necie są przewaznie tańsze ale wiem ze są też akcje ze firmy/sklepy sprzedają towar za grosze bo musza wyczyścić powierzchnie magazyniowa i czasem mozna cos upolować za przysłowiową gotówke albo sa akcje promocyjne gdzie coś sie dostaje za darmo w ramach reklamy więc jak bedziecie widziały cos takiego/wiedziały o czymś takim to plis podzielcie sie i wklejajcie linki Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: te ceny to niezależnie od posiadania karty 10.11.12, 21:30 Jak cos wiecej bede wiedziec to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
goska797 Re: te ceny to niezależnie od posiadania karty 10.11.12, 22:33 Zobaczcie co ja znalazłam darmowego do nabycia w sieci! książka kucharska: e-sklep.netia.pl/gesina-na-sw-marcina-5160-p,1,4.html konto bankowe z zarobkiem: gruper.pl/x.php/1,30425/Cala-Polska-Alior-Bank-otwarcie-bezplatnego-konta-Alior-Sync-z-premia-50-zl-zintegrowanym-systemem-PayPal-oraz-stalym-rabatem-5-na-zakupy-w-Internecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
amorki2004 Re: Po co płacic? skoro można mieć za darmo! 11.11.12, 11:28 ja zaczęłam korzystać z apteki na allegro Apteka-1 ( nazwa użytkownika) i np, za lacidobaby za 40 sasz zapłaciłam 15,99 + koszt wysyłki 7 zł, ale i tak było warto, bo to są 3 op za darmo, mają tez tani cebion 8,9 połowe tego co nestety zapłaciłam w normalnej aptece, kidabion za 13 zł. Bedę tam zaglądać bo widzę, że warto Odpowiedz Link Zgłoś
kasikrj Re: Po co płacic? skoro można mieć za darmo! 12.11.12, 10:35 fajna ta apteka ale ma bardzo mało produktów Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Po co płacic? skoro można mieć za darmo! 12.11.12, 21:37 Zainteresowałam się tą apteką i sprawdziłam rzeczy które kupuję i w tej aptece są droższe niż kupuję stacjonarnie. Więc chyba nie do końca wszystko jest takie tańsze... Dla przykładu maść Pulmex Baby ostatnio kupowałam za niecałe 12 zł, a tu kosztuje 14.30zł Odpowiedz Link Zgłoś
karin33 Re: Po co płacic? skoro można mieć za darmo! 20.11.12, 22:15 moze ktos jeszcze podzieli sie fajnymi linkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiolkanna Re: Po co płacic? skoro można mieć za darmo! 22.11.12, 08:37 Widzisz, wszysko rzeba sprawdzać jeśli naprawdę nie chcesz przepłacać. To taki drugi etat - poszukiwacza promocji. Część produktów opłaca się kupić, część tak jak mówisz już nie. Odpowiedz Link Zgłoś