Dodaj do ulubionych

Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dziewczyn

11.11.12, 15:13
Moje Corki lat 3 i 9 dostaną pod choinkę xboxa z kinect. Jakie gry możecie polecić? Planuję zakup 3 - 4 gier... najlepiej żeby obie były zainteresowane wink
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 11.11.12, 15:38
      Dla 3-latki to chyba tylko Kinectimals sie nada. A moje starsze lubią Disneyland Adventure, Kinect Adventure i niektóre gry na Sport 2 (jedynki nie mamy), szczególnie upodobały sobie ... golfa wink Z nowości może Merida? Ale nie widziałam gry, nie wiem, czy fajna...
      • glowasie Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 11.11.12, 16:09
        Kinect sport 1 i 2,rewelacyjne gry.Masa ruchu,śmiechu.Nie zasypuj dziewczynek od razu kilkoma grami.W każdej z tych jest kilka dyscyplin sportowych i mnóstwo mini gier.W samym zestawie też na pewno będzie płytka.Wybór prezentu super!Przednia zabawa dla całej rodzinki.
        • magma_pl Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 11.11.12, 16:19
          już wspomniane,czyli; kinectimals- obie dziewczynki się zakochają. adventures i sport też są fajne. a cała rodzinka pewnie z przyjemnością się porusza przy dance central .
      • gosjana Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 11.11.12, 16:19
        zapytałam córkę, które gry lubi, odpowiedziała, że Kinect Sport, kinect Adventures i dodała, że chciałaby Meridę waleczną
    • inia25 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 11.11.12, 23:17
      U nas Disney leży i dziewczyny nie grają bo jest to wersja tylko z napisami muszą więc być rodzice zaangażowani. Kupilabym jeszcze just dance moje po to chętniej sięgają niż po dance central.
    • smagliszka Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 17:48
      dzięki wielkie za wszystkie rady smile boje się troche wpadki ze np kupie tylko jedną grę i będzie klapa bo im się nie spodoba/ nie wciągnie, a że xbox jest głównym prezentem w tym roku chce za wszelką cenę uniknąć rozczarowania smile
      który disney jest z napisami? merida?
      • agni71 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 18:45
        Kinect Disney Adventures jest z napisami, Merida - nie wiem...
        • ana.bella87 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 19:27
          A dla chłopca 3,5 roku co polecacie? Ja jestem w tym temacie kompletnym laikiem. Xboxa mamy od ponad roku. Maz kupił dla siebie smile i właśnie ostatnio myślimy nad dokupieniem kinecta żeby młody mógł korzystać. Co ogarnie taki 3 latek?
          • patatajowa Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 20:31
            moze wlasnie ten once upon a monster z Elmo ii Ciasteczkowym.
            ale i tak musisz siedziec obok i przynajmniej pierwszy raz tłumaczyc dziecku co trzeba robic.
            polecam jeszcze zagladanie na amazon bo mozna upolowac za grosze fajne gry a skoro i tak wszystko po angielsku to po co przepłacac wink
          • jagodasoft2 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 21:55
            Disney Universe i jest po polsku. Uwielbia tą grę zarówno moja chrześnica lat 3,5 i córki lat 5 i 8. Zmieniasz sie w postacie z bajek i pokonujesz zadania w światach z bajek.
            • patatajowa Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 13.11.12, 09:28
              w sensie polskich napisów.
              • jagodasoft2 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 13.11.12, 10:01
                W sensie wszystkiego. i napisy i głos
                • smagliszka Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 13.11.12, 10:58
                  o to fajnie, to chyba to kupię, dzieki smile
      • patatajowa Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 20:23
        kinectimals-napisy
        disney adventures-napisy
        once upon a monster-napisy
        rush disney-napisy
        praktycznie wszedzie mniej lub bardziej te napisy musisz brac pod uwage.
        jesli mas mozliwosc a pewnie tak,po podlaczeniu do sieci mozna sobie sciagnac mnostwo dem gier i ocenic czy nam odpowiadaja.potem ewentualnie zakupic pelna wersje chociaz moje dzieci i tak sobie fajnie graja tylko w pokazowki.
        • smagliszka Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 12.11.12, 20:53
          moja starsza po angielsku płynnie mówi i doskonale rozumie więc z nią nie bedzie problemu. Rozważałam zakup polskich wersji gier specjalnie ze względu na młodszą, dobrze wiedzieć że polskie są tylko napisy, w takim razie nie ma znaczenia jaką wersję kupię, dzieki za info!
    • mazja4 Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 13.11.12, 09:01
      a ma ktoś simsy cały czas się zastanawiam dla 7 latki czy kupić. dodam , ze jest mało komputerowym dzieckiem smile .
      a teraz na amazonie jest w dobrej cenie ta wersja z pieskami.
      • patatajowa Re: Jakie gry na xbox z kinect polecacie dla dzie 13.11.12, 09:27
        corka ma simsy wersje podstawowa i od cioci dostała na urodziny jakas ze zwierzakami.
        ga oczywiscie po angielsku i na poczatku- mama co tu trzeba zrobic? mama a tu co pisza? wink
        potem słownik w łapke i chociaz słowek sie poduczy przy grze wink
    • mazja4 amazon 16.11.12, 10:07
      zamawiałam dawno temu coś na amazonie i nie przypominam sobie , że by te dodatkowe koszty były aż takie duże. wczoraj chciałam zamówić simsy one kosztują coś ok 10,50 funtów a na koniec na podsumowaniu doszło mi jeszcze 9 funtów za jakieś pakowanie albo dostarczenie. teraz są takie duże koszty ? nawet jak wysyłka jest free do polski ? pomóżcie mi bo chciałam zamówić i nie wiem czy to ma tak byc bo jak tak to lepiej opłaca się zamówić w polsce
      tutaj jest ta gra www.amazon.co.uk/gp/product/B0055MM7DQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A18MMCFPGNUX2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka