Dodaj do ulubionych

Co robicie z punktami Payback?

25.11.12, 20:40
Witam, co robicie z uzbieranymi punktami, widzę że są jakieś nagrody rzeczowe i kupony. Ja chciałam zapłacić w empiku internetowym punktami ale niestety nigdzie nie znalazłam opcji gdzie to się zaznacza miało być przy końcu zatwierdzenia ale tam też nic nie było i niestety musiałam załacić gotówką przy odbiorze. W empiku stacjonarnym powiedzieli mi że można przynieść kupony za punkty i je wykorzystać.
Obserwuj wątek
    • magda1039 Re: Co robicie z punktami Payback? 25.11.12, 21:02
      pewnie dlatego ze wybralas platnosc przy odbiorze, trzeba zaznaczyc przelew z gory i wtedy wyskoczy opcja z punktami, ja do niedawna w realu wybieralam bony za punkty, teraz place nimi wlasnie w smyku, na stronie payback nie oplaca sie brac rzeczy za te punty
      • jagodasoft2 Re: Co robicie z punktami Payback? 25.11.12, 21:11
        Jak dotąt najkorzystniej wydawać punkty z katalogu BP bo mają najtaniej. Oczywiście jeśli komuś odpowiada jakaś nagroda. Ja wzięłam sobie odkurzacz
        • krasulas Re: Co robicie z punktami Payback? 25.11.12, 21:18
          podobnie - katalog nagród BP, potem Payback (ale tam tylko rzeczy specyficzne, droższe)
          nie płacę P-kiem, nie wybieram kuponów
          • gosjana Re: Co robicie z punktami Payback? 25.11.12, 21:34
            ja mam zamiar w najbliższym czasie zapłacić punktami za książki w Empiku
    • aurinko Re: Co robicie z punktami Payback? 25.11.12, 22:16
      Wymieniam na bony do reala i robię zakupy za bony.
    • natalek79 Re: Co robicie z punktami Payback? 26.11.12, 10:08
      najczęściej płacę za paliwo na bp, bo tam właśnie tankuję, albo wymieniam na bony do reala, bo zaś tam często robię większe zakupy.
    • wiola_wd Re: Co robicie z punktami Payback? 26.11.12, 11:50
      ja kupuję doładowania telefonu smile mało dzwonię (to do mnie dzwonią smile ), mam telefon na kartę i od ponad roku jeszcze nie zapłaciłam za doładowanie pieniędzmi, zawsze starcza punktów (zbieram na Allegro, BP - dużo jeździmy, okazyjnie Empik czy Smyk)
    • kmijas Re: Co robicie z punktami Payback? 27.11.12, 11:22
      Dziekuję kochane za podpowiedzi.
      Zakupy książkowe opłacone punktamismile i faktycznie ten katalog z BP fajniejszy. Tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam że tam można nagrody zamówić tylko osobiście na stacji czy jest gdzieś opcja w necie?
      • krasulas Re: Co robicie z punktami Payback? 27.11.12, 15:40
        ja zamawiam na stacji BP.... nie ma chyba wersji www
        wczoraj wzięłam torby Bjorn'a Borg'a
        na stacji dajesz kartę, wbijasz datę urodzin (dzień, miesiąc) osoby mającej konto na PAYBACK'u + otrzymujesz potwierdzenie odbioru nagrody

zamawiając na Payback'u spokojnie możesz zwrócić towar (zwracałam plecak)...a punkty zwracają do 2 tygodni
        • dan-ka6 do krasulas 20.02.13, 17:14
          Torby warte punktów czy odpuścić i wybrać coś innego?
          • krasulas Re: do krasulas 20.02.13, 17:19
            teraz brałabym Ingeniosmile
            małe, pociągniesz je owszem.... ale.... dla 4osobowej rodziny...
            plus taki, że dla dzieci będą ok
            generalnie - polecam 5/10pnkt...
    • onlylilly Re: Co robicie z punktami Payback? 27.11.12, 13:59
      Powiedzmy ze chce zaplacic w empiku stacjonarnym punktaki, to gdzie mam wydrukowac kupon z punktami? Czy ze strony payback gdzie mi sie wyswietla liczba punktow?
    • dziustynka Re: Co robicie z punktami Payback? 27.11.12, 14:30
      zapłaciłam właśnie w empiku za większe zamówienie - bumboxa i jestem wniebowzięta big_grin
    • upartamama Re: Co robicie z punktami Payback? 28.11.12, 07:44
      Chodzę za nie do kina na filmy 3Dsmile
      • megani Re: Co robicie z punktami Payback? 28.11.12, 14:45
        A do jakiego kina i na jakich zasadach?
    • sto.krotka79 Torebka Batycki ze sklepu Payback 01.12.12, 14:16
      Jaki to jest model tej torebki? Miała ją któraś z Was?
      https://www.payback.pl/pb/res/big/id/45210/ver/1/gallery-image.jpg

Zamówiłam portfel męski z Paybacku i bardzo mi się nie podoba, więc nie chcę znów zamowić czegoś i zawracać sobie głowę zwrotami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka