Gość: F4 IP: *.toya.net.pl / 10.0.237.* 14.03.03, 22:32 znacie moze jakies świetne diety? bardzo chce schudnąć ale nie wiem jak to zrobic. moze macie jakies wypróbowane sposoby? poradzcie.czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kulka Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.gabo.pl 14.03.03, 23:55 zamiast narzekac ĆWICZ!!!!! tylko cwiczenia pomogą no i nie jedz tlistych rzeczy i zbyt wiele slodyczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 17:50 ja sprawdzilam na sobie bio chrom- goraco polecam, wczsniej bylam niemal maniaczka jedzenia przeroznych slodkosci, rece mi sie trzesly , jesli w ciagu dnia nie zjadlam fury batonikow itd, odkad kupilam te tableteczki- stosuje sie 1 na caly dzien pochamowalam swoj apetyti na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac, kosztuja one ok 30 zl a aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy__19 Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 11:31 ja jestem na diecie od ponad trzech tygodni, na poczatku wazylam 70 kilogramow!!! teraz waze 65 i z przyjemnoscia ogladam efekty w lustrze, ale nie spoczywam na laurach i mam zamiar schudnac jeszcze 10 kilogramow. na poczatku diety bylam pelna obaw, czy wytrzymam i czy kolejna dieta nie skonczy sie fiaskiem, jednak wytrzymalam i narazie sie udaje. jesli chodzi o wybor diety takze mialam watpliwosci, lecz siegnelam do wczesniejszych cosmo i znalazlam artykul, ktory stwierdzal iz dieta 1000 kcal jest najlepsza. zrezygnowalam z obiadow, jem jogurty i serki homogenizowane naturalne, pieczywo chrupkie kukurydziane lub pszenne, jajko na miekko, jablka, surowki, w sklepie wybieram tylko produkty niskokaloryczne, powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo czagdy Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: 212.182.27.* 15.03.03, 14:37 po co, jestem facetem ,który uwielbia kobiece kształty, a nie znosi wieszaków, wielu moich kolegów ma podobny gust, wszystko zależt od proporcji, często nadwaga nie jest nadwagą, nie piszesz ile ważysz i ile masz wzrostu, gdy nadwaga jest zbyt duża trzeba coś zrobić ale podstawą jest sport, wszystkie diety cud to niebezpieczne bajki, choć zmniejszenie tłuszczy i węglowodanów w diecie jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
monikamujer Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... 15.03.03, 19:01 wlasnie. to zalezy ile sie ma wzrostu i jakie proporcje.przede wrzystkim trzeba cwiczyc i pic duzo wody. pomaga takze zielona herbata ale nie w wielkich ilosciach.ogranicz takze tluste posilki i slodycze ale nigdy nie rezygnuj ze sniadania bo moze to dac odwrotne efekty od zamierzonych.czasem pozwol sobie na maly wybryk i zjedz cos co bardzo lubisz aby potem nie rzucic sie na wszystko naraz. pamietaj ze nie ma diety cod i nic nie pomorze bez odpowiedniej dawki ruchu.bo nawet gdy schudniesz bez sportu to wtedy skora bedzie malo napieta i bedzie brzydko wygladala. Rzycze powodzenia i sily woli . pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F4 Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.toya.net.pl / 10.0.237.* 15.03.03, 21:16 mam 170cm wzrostu i waże 60kg. dzeki za rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.karo.punkt.pl / 10.0.131.* 15.03.03, 21:18 po pierwsze nie powinnas rezygnowac z obiadu.jezeli zjesz na obiad mieso z surowka bez weglowodanow (ziemniaki,kasza,ryz)miedzy 13:00 a 15:00 to nie przytyjesz a bedziesz miec energie.po drugie musisz cwiczyc aby po pierwsze spalic tluszcz a po drugie ujedrnic cialo,polecam cwiczenia silowe i aerobowe,na pierwsze efekty musisz poczekac ok miesiaca ale sie oplaca,unikniesz efektu jo jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.mtnet.com.pl 16.03.03, 12:50 obiadu 2 daniowego nie jadlam od 4 lat/z wyjatkiem swiatecznych/- no i nie powiem ze mi ich brakuje ,ale czasem sie zastanawiam nad tym,ze to nie jest normalne zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikamujer Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... 17.03.03, 10:18 jak chcesz zrezygnowac z posilku to odpusc sobie kolacje. jest to nawet wskazane.polecam cwiczenia aerobowe na stepie , sa oferowane w dobrych klubach fitness. Efekty juz po 3 tygodniach.wyprobowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... 17.03.03, 17:07 Nie wiem czy słyszałaś o metodzie M.Montigniaca,ale ja stosuje to,no i są super efekty,nie głodujesz,najadasz sie do syta i chudniesz,chudniesz jedząc.Polecam ksiązke "Jeść,aby schudnąć"jego autorstwa,bez przeczytania tego nie ma co zaczynać,jest juz takze forum prywatne gazety gdzie cos moze sie ruszy,tam mozesz konsultowac wszystkie zastrzezenia i niejasności-to działa 15 kg w ciągu 3 miesięcy to chyba niezły wynik?-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... 17.03.03, 17:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143http://www.montignac.prv.pl/ ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... 17.03.03, 17:10 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143 www.montignac.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilijka Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 17:31 Najważniejsze jest to, że by mieć silną wolę. Bez niej diety nic ci nie dadzą. jak już będziesz miała silną wole do tego aby schudnąć zrezygnuj z kolacji ostatni posiłek powwinien być o 17.00. Gdy jesteś głodna napij się wody to cię nasyci oczywieście niegazowanej. Odstaw napoje gazowane, biały chleb i alkochol. Bedzie to dieta rygorystyczna ale po krótkim czasie będą ofekty. Na śniadanie pij tylko kawę niesłodzoną. Działa ona na nasza przemiane materii oczywiści w małych ilościach. Jedz duzo warzyw i pij dużo wody. Także ćwicz chodząc na basen, woda dużo wyciąga przy ćwiczeniach możesz zażyć Fat Blokera przyśpieszajacego zmniejszenie tkanki tłuszczowej. Pamietaj stosując diete ćwicz. Sama dieta pomoże ci schudnąć ale ciało zostanie sflaczałe, ćwiczenia dużo dają. Powodzenia i pamietaj wszystko zależy od twojej silnej woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.0.* 13.05.03, 08:23 chcesz schudnąć mniej jedz? to najskuteczniejsza dieta pod słońcem, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.it-net.pl 15.05.03, 17:50 dokładnie, nic dodać nic ujać chudnie się tylko od tego czego się nie zje, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotte Re: CHCE SCHUDNĄĆ! POMOCY... IP: *.dipol.tkb.net.pl 15.05.03, 21:43 NIE JEDZ TYLE... Odpowiedz Link Zgłoś