Dodaj do ulubionych

Payback_Real_podsumowanie

29.11.12, 14:06
proszę o podsumowanie kuponów do Real,bo po przeczytaniu wątku mam metlik w głowie. Zbieracie punkty tysiącami a ja normalnie przez rok mam tysiąc wink. Mam payback z wbk ale kod znowu starty i używam karty P od mojego M. Niemniej jednak nie dostejmy wśród kuponów nic do reala uncertain
Będę wdzięczna za informacje zebrane w jednym miejscu: co, jak , gdzie, skąd, z czym
Iza
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Payback_Real_podsumowanie 29.11.12, 14:18
      no u mnie tez mizernie a karte mam juz ze 3 lata wink
      no ale ja nie tankuje na bp albo zadko, robie zakupy nie tylko w realu ,smyku i empiku.
      tak ze zbieranie ciezko mi przychodzi wink
    • renatusia24 Re: Payback_Real_podsumowanie 29.11.12, 15:06
      ja też do tej pory nie przywiązywałam uwagi do tej karty, mam w portfelu, ale zazwyczaj nie używałam,
      nie orientuję się o co chodzi z tym powielaniem punktów, a chyba warto.
      Jak ktoś może w prosty sposób wyjaśnić co i jak, jak najkorzystniej i skąd brać te kody
    • iwo02 Re: Payback_Real_podsumowanie 29.11.12, 15:50
      karta BZWBK Masterkard kredytowa
      * zakupy cały miesiąc płacę kartą spłacam w terminie za obrót dostaje pkt
      * tankuję na BP dostaję punkty podwójne a nawet potrójne płacę kartą powyższą (aktywny ekupon, kupon bonusowy z książeczki które daje BP lub kody wysyłane przez Paybacka)
      * zakupy u Partnerów w tym Real
      * zakupy na all

ekupony tu:
      www.payback.pl/pb/id/36624/index.html
      dodatkowe kody Payback wysyła na @,
      warto się zarejestrować bo np na urodziny wysyłają kody dodatkowe

przez rok masz 1000okt ;D

ja czasem przegapiam ale zazwyczaj udaje mi się zebrać to i owo
      wymieniam punkty raz w roku w wakacje na paliwo.

• krasulas Re: Payback_Real_podsumowanie 29.11.12, 16:08
        o!
        Jeszcze BP! Choć nie każdy tam tankuje, bądź z różnych przyczyn ich paliwo nie tolerujesmile

BP daje dodatkowe kupony z paragonem czy FVAT - przy następnym tankowaniu np. 2xwięcej pnkt.
        Ale!!!!! Miłe Panie mają pod ladą kuponiki, które wcześniej dawano/przysyłano w postaci małych książeczek. I tam można dobrać dodatkowo np. 200 pnkt. Generalnie - ja nie, ale mój mąż zawsze pyta, zawsze kupon dostaje! Mnie obsługują najczęściej kobiety i tankuję sporadycznie, więcsmile To samo z myjnią!
        Jeszcze istotne... kupony są niby przyznanawe indywidalnie, są jednorazowe itp. Allegro ponoć tak. Nie wiem jak Empik, Smyk... Ale BP działają wielokrotnie, Real'owskie również.
        • carpediem30 Re: Payback_Real_podsumowanie 29.11.12, 17:29
          A ja bym się chciała w końcu dowiedzieć jak to jest w C&A!
          Za 1 zł mamy 2punkty, ale przy finalizacji zamówienia nie zauważyłam nigdzie opcji kliknięcia, że się te punkty "chce". Pobieżnie przejrzałam stronę i regulamin i nie znalazłam też miejsca na wpisanie nr karty Payback. Ostatnio jak składałam zamówienie w C&A to wchodziłam do sklepu przez stronę Paybacka (będąc zalogowana), ale nie naliczyło mi punktów (robiłam zakupy w zeszłym tygodniu). A Wam nalicza punkty w C&A?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka