Dodaj do ulubionych

Czarny Piątek na endo.pl

30.11.12, 10:09
Cokolwiek w tym przypadku oznacza, zaraz idę rzucić okiem na ceny. Podobno Miś wrócił i oszalał wink
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Czarny Piątek na endo.pl 30.11.12, 10:09
      Hmmm, chyba za dużo osób na stronie bo mi nie działa sad
      • agni71 Re: Czarny Piątek na endo.pl 30.11.12, 10:17
        Mnie wczesniej strona działała. Szału nie ma , bluzki po 25 zł (z 39,90), kurtki zimowe 99,90, więcej cen nie pamiętam. Jednoczesnie trwa promocja 3 bluzki za 2, ale nie łączy sie z tymi dzisiejszymi przecenami.
    • emily.1 Re: Czarny Piątek na endo.pl 30.11.12, 10:22
      Eeeee... Szału nie ma...
      • eo_wina Re: Czarny Piątek na endo.pl 30.11.12, 10:35
        Szalu zadnego. To, co bylo wczesniej to jest. Ta promocja 2+1 tylko w przypadku cen 39,99 wzwyz. Wiec bez laski. Za chwile zrobia po 19,99 wszystko. Do tego cena za przesylke 7zl tylko do 2 grudnia. Pewnie 3 grudnia bedzie wysylka za free. Lubie Endo, ale czasem te ich egzaltowane newslettery dzialaja mi na nerwy.
        • corrina_f1 Re: Czarny Piątek na endo.pl 30.11.12, 10:45
          Fakt, ze szału nie ma, udało mi sie w końcu wejść. Myślałam że hasło Czarny piątek będzie oznaczać przynajmniej takie okazje jak na Amazonie, ale w naszym kraju jeszcze długo takich okazji nie będzie...
          Wzięłam kilka bluzek mimo wszystko, bo jak będą po 19,90 to nie będzie rozmiarów. Odbiór osobisty więc przynajmniej za wysyłkę nic nie zapłacę.
          Jakby co to na rzeczy w promocyjnych cenach kod : endo.pl (ważny do 12 grudnia) nie działa Tylko na pełne ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka