Dodaj do ulubionych

taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca?

30.11.12, 12:40
Mój 3,5 roczny syn i jego starsza siostra uwielbiają się wozic na czymkolwiek- na kosiarce i na malutkich samochodzikach... Więc w ramach Mikołaja pomyślalam o jakimś jeździku, takim po domu.
Czy myślicie, ze takie coś jest ok? Nie jest na to za duży?
allegro.pl/big-jezdzik-new-bobby-car-niebieski-ciche-kola-i2802031733.html
Niby waga do 35 kg, ale mam wątpliwości...
A moze jakiś inny polecice?
Interesuje mnie, zeby mial jakiś gumowe koła- zeby podłoga się nie rysowała no i żeby czasem mogli wsiąsc na niego oboje- 20 kg + 15 kg smile

Klara Nina 18.04.2006

Olaf Filip 25.06.2009
Obserwuj wątek
    • leneczkaz Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:10
      Hmmm.. Bobby jest rewelacyjnym jęździkiem, ale dla 3,5 latka? hmmm .. nogi po prostu za długie. Tzn. mój czasami siostrze podkradnie, ale żeby kupować mu teraz i jeszcze z założeniem, że ma jeździć ze starszą siostrą.. to chyba pomyłka.

makoweczki.pl/skateparkowe-love/ tu masz moją 10-miesięczną na jeździku (a 4-latek na biegówce)
      • leneczkaz Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:11
        makoweczki.pl/wp-content/uploads/2012/09/DSC01280-1024x681.jpg tu masz 4-latka.. widać jak wymuszona jest ta jazda.. nogi po prostu za długie (a młody nie jest super wysoki).
    • ablacim Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:20
      Ja mam syna, który uwielbiał jeździć na swoim jeździku (mamy naprawdę duży). Do 3 lat była to najukochańsza zabawka, ale po ukończeniu przez niego 3 lat nastąpił spadek zainteresowania. Teraz jeździ na nim młodszy brat (2 lata), natomiast starszak już bardzo rzadko. Szczerze mówiąc, na Twoim miejscu zastanawiałabym się, czy to ma jeszcze sens w tym wieku...
    • afork Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:24
      Też szukam nowego jeździka dla syna, bo ze starego wyrósł.
      Zastanawiałam się nad takim
      allegro.pl/neomoto-futurystyczny-jezdzik-motorek-dla-maluszka-i2801441814.html
      lub takim
      allegro.pl/wegierski-motor-motorek-jezdzik-enduro-maxi-i2812827489.html
      Są wyższe od autek, ale nie wiem, czy i tak nie za małe
      • agar2208 Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:32
        A może kup rowerek biegowy. Bardziej sie przyda w tym wieku niż jeździk.
        • india05 Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:40
          enduro maxi mamy 2, dla ponad 3 latka i ponad 6 latka smile rowerki biegowe też mamy, ale w domu codziennie w użyciu motorki, bardzo dobrej jakości, nic się z nimi nie dzieje, używane również na dworze, kółka plastikowe, ale nie za głośne (nie są bieżnikowane i nie stukają), pierwszy motorek kupiliśmy 4 lata temu i nadal służy starszemu smile ja polecam
      • afroddytta Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 14:07
        Ten drugi mieli znajomi, szybko się rozjechał. Nie warto.
        My mamy taki motor BIG i nawet starszaki dają radę, jest na prawdę wytrzymały, jest z nami już ponad 5 lat. taki
        Coś większego i na pewno dobre i dla 3,5 latka to samochodziki Little Tikes, ale chyba do domu za wielkie.
        Moi poza tym ujeżdżają śmieciarkę Wadera i też trzyma się już chyba ze 4 lata.
    • mama_amelii Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 13:45
      Też uważam,żę rowerek biegowy jest dużo lepszy lub coś takiego;
      allegro.pl/traktor-hard-truck-rowerek-na-pedaly-super-mocny-i2801392201.html
      Ja mieściłam w domu,a od 2 lat na podwórkusmile
    • eo_wina Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 15:35
      Potwierdzam, ze jezdziki Bobby sa fantastyczne i nie ma szans na porysowanie podlogi.
      Ale! Moj prawie 4-latek juz od dawna nie jezdzi na takich wynalazkach. Sadze, ze one sa dla dwuletnich dzieci raczej.
    • beakarp enduro maxi 30.11.12, 15:40
      jaka jest róznica między tymi jezdzikami: allegro.pl/wegierski-motor-motorek-jezdzik-enduro-maxi-i2812827489.html
      a tym tańszym? allegro.pl/jezdzik-motorek-enduro-maxi-skretna-kierownica-i2827373906.html

parametry wydają się byc takie same....czy ten tańszy to podróba?
    • miss.didi Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 15:42
      Mamy ten jeździk i syn (3 lata) go uwielbia, ale jest już na niego zdecydowanie za mały i ciężko mu się jeździ. Ten ma super koła, można jeździć po dworze a potem tylko przetrzeć i do domu spowrotem.

Może ten (też Big - bardzo podobny - tylko większy):
      allegro.pl/big-duzy-bezpieczny-jezdzik-bobby-quad-od-3-lat-i2815644466.html
      Patrząc na swojego syna byłby przeszczęśliwy jakby go dostał wink
      • miss.didi Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 15:43
        I jeszcze podpowiem że te ochraniacze na buty BIG są genialne na dwór smile
        • eo_wina Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 21:37
          U nas swojego czasu na topie byl Zygzak (moj prawie 4-latek ma obecnie prawie 7-letniego brata smile) i maluch dostal pod choinke tego Bobby'ego:
          allegro.pl/big-jezdzik-cars-auta-2-zygzak-mcqueen-polecam-i2802031600.html
          Przyznam, ze to byla najatrakcyjniejsza zabawka podczas wszelkich wizyt innych dzieci w naszym domu. Odbywalo sie wrecz losowanie, kto na nim pojezdzi w danej chwili.
          Teraz auto stoi zapomniane troszke, bo na topie sa raczej auta zdalnie sterowane i .....instrumenty muzyczne niestety smile
          Tak czy siak, polecam!
    • granulka_3686 Re: taki jeździk dla 3,5 rocnego chłopca? 30.11.12, 22:34
      z mochtoys widzialam w promocji za 59 zł - formuła 1 - w T R Us
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka