Dodaj do ulubionych

kurtki w Smyku -50%

09.12.12, 09:35
ja kupiłam TAKĄ za 45 zł

przyznam, że jako drugą do przedszkola. Zawsze starczała Nam porządna jedna, ale w tym roku kupiliśmy tę śliczną niebieską w H&M i straaasznie sie brudzi smile
Obserwuj wątek
    • monia111175 Re: kurtki w Smyku -50% 09.12.12, 17:43
      a kurtki są tegoroczne czy te powyćiagane stare kolekcje,które maja rom.max 98 i dla chłopców są 2 na krzyż???
      • kroliczyca80 Re: kurtki w Smyku -50% 09.12.12, 18:05
        Tegoroczna, chociaż być może coś z zeszłego roku również wisi. Byłam przed chwilą w Smyku, dużo tego i rzeczywiście wszystko -50%.
      • megi-84 Re: kurtki w Smyku -50% 09.12.12, 18:31
        > a kurtki są tegoroczne czy te powyćiagane stare kolekcje,które maja rom.max 98
        > i dla chłopców są 2 na krzyż???

no ja sama kupilam 122.. (mooocno zanizona rozmiarowka- syn nosi 110)
        I gdyby byly 2 na krzyz to raczej na pisalabym takiego info na forum.
        Kolekcja tegoroczna i wczoraj bylo tego mnóstwo! - Kraków Bonarka
        (choć sprzedają się szybko- ja kupilam 116 i 4 h pozniej maz chcial wymienic na 122 <rano byly 2 takie szt> i musial szukac w innym smyku)
        • monia111175 Re: kurtki w Smyku -50% 09.12.12, 18:53
          pytam,bo parę dni temu był taki wątek--ja osobiście byłam w niedziele-zeszłą-i też były przecenione-ale co z tego jak kurtek niet.
          dlatego pytam jak teraz jest,bo jak jest wybór to i ja jade jutro.
        • annajustyna Re: kurtki w Smyku -50% 16.12.12, 21:27
          To jest chlopieca kurtka? Widac sie nie znam...
          • megi-84 Re: kurtki w Smyku -50% 16.12.12, 22:27
            tak, kurtka z chlopiecego działu. Czerwona puchówka, jak widac, bez zadnej aplikacji.
            Co w niej dziewczęcego? czerwony kolor? czy puchówka? bo nic innego w niej nie masmile
            • xxxtabxxx Re: kurtki w Smyku -50% 16.12.12, 22:42
              Też ją mam dla syna. Nawet mój mąż, który ma wyjątkową alergię na wszystko co może kojarzyć się dziewczęco w ciuchach, nic dziewczęcego się w niej nie dopatrzył i powiedział, że jest ładna.
              Również nie rozumiem czemu nie miałaby być chłopięca.
              • annajustyna Re: kurtki w Smyku -50% 17.12.12, 10:10
                Jak pisalam powyzej - byc moze sie nie znam. Wiadomo, ze kolor to nie wszystko, liczy sie tez kroj. Grunt, by sie dobrze nosila.
                • megi-84 Re: kurtki w Smyku -50% 17.12.12, 10:21
                  No jasne, tylko zastanawiam się skąd wogole taki pomysl? To wg Ciebie dziewczęcy krój? (tzn jaki? gdyby to był płaszczyk to jeszcze rozumiem, ale puchowka? nie ma dziewczęcych wcięć itd) takze co Ci w niej nie pasuje dla chłopca?
                  • annajustyna Re: kurtki w Smyku -50% 17.12.12, 18:17
                    Jest na zdjeciu rozlozona, wiec zasugerowalam sie kolorem, kroju nie widac. Moja corcia tez ma czerowna z pomaranczowymi wstawkami i bylam z kolei pewna, ze chlopieca, dopoki napisu "girl" z przodu i z tylu nie odkrylam.
                    • megi-84 Re: kurtki w Smyku -50% 17.12.12, 20:49
                      To, że na twojej czerwonej kurtce jest napis girl to nie znaczy, że każda czerwona kurtka jest dziewczeca a czerwoy to dziewczecy kolor. smile
                      zreszta z tego co piszesz to sama myslalas inaczej dopoki nie zobaczylas tego napisu.
                      • annajustyna Re: kurtki w Smyku -50% 18.12.12, 10:33
                        Tylko ze nasza to Staccato, nie ma co rownac kroju ze Smykiem. Sorry, dla mnie Smyk to wysokie ceny nieproporcjonalne do urody i jakosci sad. Niestety zostalam uszczesliwiona karta podarunkowa i musze w nim kupowac na sile sad.
    • gaga-sie Re: kurtki w Smyku -50% 16.12.12, 21:36
      Kupiłam na początku sezonu taką niebieską za 60 zł ( też jakaś promocja). Dobrze się ją użytkuje, z tym,że wycięłam te ortalionowe ściągacze ze środka, bo strasznie ciasne były.
      • betinka101 Re: do megi-84 17.12.12, 23:14
        Czy mogłabyś napisać dokładne wymiary tej kurtki na 122 Piszesz , że rozmiarówka zaniżona jest i dlatego mam trochę obawy przed zakupem w sklepie internetowym
        Z góry dziękuję Pozdrawiam
        • megi-84 Re: do megi-84 18.12.12, 10:53
          ok, ale dopiero wieczorem dam rade.
          naraie i dziecko i kurtka w przedszkolusmile
    • jowitka345 Re: kurtki w Smyku -50% 18.12.12, 18:46
      Byłam dzisiaj u siebie w smyku i kurtek przecenionych było jeszcze sporo. Chłopięcych więcej niż dziewczęcych. Najwięcej rozmiarów 98-104... ale większe też były

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka