iberka 18.12.12, 13:05 bo w pilotażowym będąc nie zapamiętałam a zastanawiam się czy kupować jeszcze coś dziś czy czekać na jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_19 Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:23 To z niemieckiej strony: www.tchibo.de/Sale-WSV-t400018591.html Wygląda na to, że wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:24 niemiecką widziałam ale nie wiem czy u nas też? bosze, znaczy się będzie jeszcze taniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_19 Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:27 Wydaje mi się, ze powinno być to samo Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:35 to samo to już u nas jest w dziale przecen i nawet ceny lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:57 Coś mi się majaczy, że rzeczy do sprzątania. Ja dziś wykorzystałam kody. Jak wejdzie jutrzejsza kolekcja, to zniknie "święta jak zaczarowane" a stamtąd wzięłam najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovetwins Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 15:20 jesli to bedzie ta wyprzedaz, to wiele z tych rzeczy i w tych cenach mozna bylo znalezc przez wyszukiwarke na pl stronie na pewno wczoraj i przedwczoraj. Ja juz zamowilam w tych obnizonych cenach plecaki dzieciece, kalosze, zestawy czapek, fioletową bluzę i pare innych rzeczy... Ale do tego jeszcze działał rabat 6 kodów, wiec nie bede mowic, ile zaplaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 15:53 wytłumaczcie mi jak to jest z przecenami w tchibo on line. Kiedy wchodzę w przeceny i wybieram dzieci jest tam tylko 16 artykułów, ciągle te same od jakiegoś czasu, ale kiedy w szukaj produkt wpiszę np. polar, pojawiają mi się dziecięce polary , których nie widziałam wcześniej w kategorii dzieci- o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 ilovetwins 19.12.12, 11:25 ilovetwins napisała: > jesli to bedzie ta wyprzedaz, to wiele z tych rzeczy i w tych cenach mozna bylo > znalezc przez wyszukiwarke na pl stronie na pewno wczoraj i przedwczoraj. > Ja juz zamowilam w tych obnizonych cenach plecaki dzieciece, kalosze, zestawy c > zapek, fioletową bluzę i pare innych rzeczy... Ale do tego jeszcze działał raba > t 6 kodów, wiec nie bede mowic, ile zaplaciłam jak dostaniesz plecaki napisz proszę jaka jest ich jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
nenka1 Re: ilovetwins 19.12.12, 13:23 My mamy fioletowy plecak z sową. Jest śliczny. Jakość tchibo czyli bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś