Dodaj do ulubionych

Tchibo_jaka kolekcja od jutra?

18.12.12, 13:05
bo w pilotażowym będąc nie zapamiętałam a zastanawiam się czy kupować jeszcze coś dziś czy czekać na jutro smile
Obserwuj wątek
    • ula_19 Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:23
      To z niemieckiej strony: www.tchibo.de/Sale-WSV-t400018591.html

Wygląda na to, że wyprzedaż.
      • iberka Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:24
        niemiecką widziałam ale nie wiem czy u nas też? bosze, znaczy się będzie jeszcze taniej ?wink
        • ula_19 Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:27
          Wydaje mi się, ze powinno być to samosmile
          • iberka Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:35
            to samo to już u nas jest w dziale przecen i nawet ceny lepsze smile
    • nauta_ Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 13:57
      Coś mi się majaczy, że rzeczy do sprzątania.
      Ja dziś wykorzystałam kody. Jak wejdzie jutrzejsza kolekcja, to zniknie "święta jak zaczarowane" a stamtąd wzięłam najwięcej.
      • ilovetwins Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 15:20
        jesli to bedzie ta wyprzedaz, to wiele z tych rzeczy i w tych cenach mozna bylo znalezc przez wyszukiwarke na pl stronie na pewno wczoraj i przedwczoraj.
        Ja juz zamowilam w tych obnizonych cenach plecaki dzieciece, kalosze, zestawy czapek, fioletową bluzę i pare innych rzeczy... Ale do tego jeszcze działał rabat 6 kodów, wiec nie bede mowic, ile zaplaciłam wink
        • mozynka Re: Tchibo_jaka kolekcja od jutra? 18.12.12, 15:53
          wytłumaczcie mi jak to jest z przecenami w tchibo on line. Kiedy wchodzę w przeceny i wybieram dzieci jest tam tylko 16 artykułów, ciągle te same od jakiegoś czasu, ale kiedy w szukaj produkt wpiszę np. polar, pojawiają mi się dziecięce polary , których nie widziałam wcześniej w kategorii dzieci- o co tu chodzi?
        • martulka79 ilovetwins 19.12.12, 11:25
          ilovetwins napisała:

> jesli to bedzie ta wyprzedaz, to wiele z tych rzeczy i w tych cenach mozna bylo
          > znalezc przez wyszukiwarke na pl stronie na pewno wczoraj i przedwczoraj.
          > Ja juz zamowilam w tych obnizonych cenach plecaki dzieciece, kalosze, zestawy c
          > zapek, fioletową bluzę i pare innych rzeczy... Ale do tego jeszcze działał raba
          > t 6 kodów, wiec nie bede mowic, ile zaplaciłam wink

jak dostaniesz plecaki napisz proszę jaka jest ich jakość.
          • ilovetwins Re: ilovetwins 19.12.12, 12:50
            ok, bede pamietac wink
            • nenka1 Re: ilovetwins 19.12.12, 13:23
              My mamy fioletowy plecak z sową. Jest śliczny. Jakość tchibo czyli bardzo dobrasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka