Dodaj do ulubionych

Punkty Payback. BP/EMPIK

21.12.12, 11:56
zbieram punkty payback (posiadam kartę wydaną przez BP) teraz na stronie empik znalazłam książkę,której chciałabym zostać posiadaczką wink i jest napisane,że mogę oddać punkty w zamian za książkę. Jak to działa? Robiąc zakupy w empiku - pokazują kartę przy kasie i odliczają punkty ? czy trzeba posiadać specjalną kartę empik ?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • s_mag_s Re: Punkty Payback. BP/EMPIK 21.12.12, 12:27
      kopalnia wiadomości na temat paybacka
    • cali.staa Re: Punkty Payback. BP/EMPIK 21.12.12, 12:36
      Możesz na stronie empik.com wrzucić ją do koszyka, n końcu są możliwości płatności i tam wybierasz płatność punktami (wcześniej trzeba "nabić sobie empikowe konto paybackami, poprowadzą Cię za rękę - przetransmituj tyle punktów, ile chcesz zużyć w empiku na tę książkę - można też zapłacić częściowo punktami, częściowo przelewem/karta lub gotówką przy odbiorze.) Np. książka kosztuje 55.99 "przelej" sobie 5599pkt. by w całości zapłacić punktami. Jeśli masz mnej, przelej całość punktów i dopłać.
      • gobananaz Re: Punkty Payback. BP/EMPIK 21.12.12, 12:47
        dziękuję za odpowiedź,a czy muszę robić to za pomocą strony empik? może istnieje możliwość przeprowadzenia takiej transakcji w sklepie stacjonarnym 'przy kasie'. Na stronie empiku chciałam przelać punkty to nie mogę wybrać ilości tylko chce mi przenieść całość punktów z karty BP na EMPIK,a tyle nie potrzebuję. I jeszcze chciałam zaznaczyć odbiór osobisty - Kraków to nie ma go w spisie.
      • patatajowa Re: Punkty Payback. BP/EMPIK 21.12.12, 19:12
        wczoraj chciałam zrobic to o czym piszesz- przelac sobie czesc punktów które straca waznosc pod koniec stycznia i zaplacic czesciowo.nie ma takiej opcji. albo wszystko albo nic. chyba ze ja tez nie wiem jak to zrobic????
        • gobananaz Re: Punkty Payback. BP/EMPIK 21.12.12, 20:53
          jak Ci się uda to daj znać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka