grandcentral 25.12.12, 14:54 Czy wiecie moze gdzie jeszcze mozna kupic meble Leksvik z Ikei oprócz allegro? Moze jakies sklepy w Europie sprzedaja wysylkowo? Dzieki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzik.81 Re: Leksvik Ikea-gdzie? 25.12.12, 23:37 Chyba nie ma szans na zakup tych mebli- sama ich niedawno poszukiwałam i zostaje tylko allegro. Osobiście udało mi się kupić w Ikei ostatnie łóżeczko (!) i chyba ostatnią szafę dziecinną dostępną w Polsce, bo zorientowałam się w ostatniej chwili, że wycofują tą serię. Odpowiedz Link Zgłoś
martynak2005 Re: Leksvik Ikea-gdzie? 26.12.12, 13:40 Mam do zbycia szafę (dużą) komodę i półkę, jak coś to proszę o kontakt na priv, meble były używane przez 2 lata stan bdb a teraz czekają na chętnego u Rodziców, nie myślałam wcześniej o sprzedaży ale Rodzice sprzedają dom i muszę coś z tymi meblami zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
grandcentral Re: Leksvik Ikea-gdzie? 26.12.12, 13:54 Poszukuje rozsuwanego lozka dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
martynak2005 Re: Leksvik Ikea-gdzie? 01.01.13, 12:57 nic nie otrzymałam martynak2005@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czaro_11 Re: Leksvik Ikea-gdzie? 26.01.13, 19:55 Właśnie posiadam takie na zbyciu, w komplecie z szafką nocną, oczywiście używane ale w dobrym stanie. Poza tym posiadam szafę dla dzieci oraz wysoką szafkę na książki, ok 1,8m Odpowiedz Link Zgłoś