magdusia1984 29.12.12, 17:12 Zastanawiam się nad zakupem dla dwulatki. Jak materacyk do niego wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 17:18 Polecam, moja córka miała je prawie 3 lata, po tym czasie dalej wyglądało jak nowe. Materac kupilismy razem z łóżkiem w ikei Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 17:19 Tylko nie wiem jaki materacyk wybrać. Są i tańsze i droższe. Zależy mi, żeby był wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 18:41 A do tego łóżka chyba jest jeden materac, to łóżko jest powiększane więc taki też materac musisz kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 18:47 Do przedłużanego łóżka jest właśnie ich kilka od 99zł do nawet 499zł. To taki składający się z 3 części, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 18:48 tak 3 cz. nie pomogę, bo gdy ja kupowałam mieli tylko jeden Wózkomania Odpowiedz Link Zgłoś
aanula5 Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 19:53 My mamy takie łóżko juz prawie rok. Matarec braliśmy droższy bo ten najtańszy jakiś cienki był. Musisz pojechać i "pomacać" i ocenić jaki będzie ok. On jest dzielony na trzy części i można dokupić w ikei prześcieradła właśnie do takich materacy bo one jakiś taki niespotykany wymiar mają Jak dla mnie łóżko ma jedną wadę - ciężko jest przysiąść przy dziecku przez te pręty. My mamy rytuał śpiewania kołysanek i niestety siedzenie przy Młodej jest męcżące na tym łóżeczku. Przy większym rozmiarze (po rozsunięciu) ten problem zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwuem Re: Łóżko Minnen - polecacie? 29.12.12, 23:57 To łóżko jest świetne. Mamy je już od 2 lat, nadal nam się podoba, wygodne, ładne. Siadałam przy dziecku nawet jak było w tej wersji najkrótszej, moja d.. się mieściła między tymi metalowymi zawijasami chociaż ja z tych raczej większych jestem (bo ktoś pisał o problemie z przysiadaniem przy dziecku) Jednocześnie przy takim ustawieniu dziecko po bokach jest zabezpieczone co dla mnie było ważne bo bałam się, że mi się dziecko zsunie w nocy. Co do materacyka to nie pamiętam jaki mamy, chyba któryś z droższych. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś