Dodaj do ulubionych

PINYpon pomóżcie

20.01.13, 15:56
Witam moja mała na trzecie urodziny zażyczyła sobie jakieś laleczki PINYPON z reklamy nie wiem o co chodzi ale to chyba jest dość małe a na tych reklamach to wiadomo jak dziecku w głowie można zamieszać. Proszę podpowiedzcie czy to nie za małe dla trzylatki czy nie szkoda kasy, czy są podobne a jakieś lepsze czy lepiej jej to wyperswadować z głowy. Czy wasze dzieci się tym bawią? Zdaję się na was proszę o pomoc za niespełna mc urodziny...
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: PINYpon pomóżcie 20.01.13, 16:02
      forum.gazeta.pl/forum/w,566,141711854,141712200,Re_Laleczki_Pinypon_czy_Evi_dla_trzylatki_.html
    • jagodasoft2 Re: PINYpon pomóżcie 20.01.13, 16:50
      One nie są jakieś mini jak np ludziki lego. Bardzo dobrze wykonane trwałe. Jedna lalka to za mało ale mozna dostać fajne zestawy paru lalek z np przymierzalnią. W zabawie chodzi o kombinacje fryzur, głów, bluzeczek i nóg. Moje dziewczyny dostały pierwsze laleczki chyba jeszcze przed 3 urodzinami.
    • ella111 Re: PINYpon pomóżcie 20.01.13, 18:53
      Moja corka ma 5 lat i niespecjalnie sie tym bawi. Kolezanki jak przychodza tez nie sa zainterersowane.
      Niektore elementy sa bardzo malutkie (ozdoby do wlosow na przyklad).
      • puenta1 Re: PINYpon pomóżcie 21.01.13, 12:29
        Moja ma 6,5roku i kupiłam jej kilka sztuk bo juz dawno jej się podobały i bawi się już 2tygodnie, rozbiera i ubiera je, nic jak na razie się nie złamało, zniszczyło, wszystko ładnie się składa
        Może to zależy od dziecka-mi sie też podobaja wink
        Z koleżanką tez się bawią jak do niej przyjdzie
    • big-smoczyca Re: PINYpon pomóżcie 21.01.13, 18:47
      moja pierwszą piny pon dostała w okolicy pierwszych urodzin - pozabierałam jej tylko drobnicę, czyli ozdoby do włosów
      teraz dostała domek i kilka nowych lal
    • mika_p Re: PINYpon pomóżcie 21.01.13, 21:16
      forum.gazeta.pl/forum/w,566,141711854,141711854,Laleczki_Pinypon_czy_Evi_dla_trzylatki_.html
      • bubbleup Re: PINYpon pomóżcie 21.01.13, 21:23
        Piny pon sa super moja corka ma samchod camper do zabawy z woda i mase tych pojedynczych leleczek.Teraz w realu dokupilam po 5 zl byla promocja na pojedyncze laleczki.
        • sinceramente Re: PINYpon pomóżcie 21.01.13, 21:29
          Była? Już po?
          To szkoda, bo chętnie bym dokupiłam sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka