mita7 26.01.13, 22:41 Potrzebuję suszarki do butów narciarskich. Jestem kompletnie zielona w tym temacie. Czy wystarczą te za 10 zł czy warto kupić droższe, na co zwrócić uwagę i czy nadadza się do suszenia bucików w rozm. 29? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius_84 Re: Suszarki do butów 26.01.13, 23:36 Suszarka za 10 zł ?! Chyba szkoda kasy. Lepiej coś porządnego kupić np.www.asport.pl/szukaj/6ztLkTtW/ Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: Suszarki do butów 27.01.13, 16:03 Dzięki za link, warto kupić z nadmuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: podciągam pytanie do góry 06.02.13, 10:47 bo po powrocie z ferii stwierdziłam, ze przydałoby się nam takie urządzenie. Czy może ktos polecić konkretny model lub markę? I czy suszarki "dorosłej" uzyję też do butów dziecięcych (ale takich dość juz dużych, powyżej 20 cm długości), czy jednak muszę kupić wersję dziecięcą? Może widziałyście gdzies teraz promocje? Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: podciągam pytanie do góry 10.02.13, 07:16 Ja kupiłam na allegro taką z nadmuchem i 4 rurkami które sie wkłada do butów, od razu na 2 pary.. Suszy dobrze, ale niestety jest to duże. Odpowiedz Link Zgłoś